Петър Пенев от Пловдив е един от ярките участници в

...
Петър Пенев от Пловдив е един от ярките участници в
Коментари Харесай

Петър, който получи чек от 10 000 лв. в „Стани Богат“, но си тръгна с 3000 лв.: Готов съм за реванш


Петър Пенев от Пловдив е един от ярките участници в „ Стани Богат “. Той получи чек от водещия от 10 000 лв., само че си потегли единствено с 3000 лв., тъй като не заключва сумите по време на играта си. Опадна, откакто даде неверен отговор на въпрос за 25 000 лв..

25-годишният Петър е квалифициран публицист, бил е и на стаж в bTV, само че избира да стои надалеч от камери и диктофони, работи в организация за цифров маркетинг.



Влюбен е във фотографията и е създател на сполучлив план, който " съживява " остарели черно-бели фотоси от България и ги показва в цвят. Мечтае да види онлайн полярното зарево.

Опитал е да живее в Съединени американски щати. Казва, че това негово преживяване обаче е било " изключително огромен неуспех " – бил е продавач на книги от врата на врата и е било пагубно, тъй като не се е справял по никакъв начин добре. Направил е 4 продажби за 3 седмици.

„ Отидох, с цел да играя и да преживея страхотното нещо, което се назовава „ Стани Богат “. Играх до последно. Малко съм отчаян, че изгубих, и то на въпрос за българската история. В последна сметка обаче отидох за тръпката и я изживях “, разяснява Петър пред bTV.



„ Да си енциклопедист и човек, който чете доста книги, не е наложително изискване, с цел да участваш в предаването. През последните години не чета изключително постоянно книги, само че съумях да стигна по-напред с помощта на логичност, а може би и на шанс “, показа още той.

Петър описа за плана си „ Отново в цвят “, който основава през 2017 година



„ Това е цифрова реституция на остарели черно-бели фрагменти от България. Едно възобновяване в цвят на фотография може да отнеме повече от 40 часа. Но това не ми е главната работа, а занимание. Затова от време на време работя по един кадър в продължение на повече от месец.

В момента се връщам още веднъж на фотосите, които бях поизоставил поради „ Стани Богат “. Но в случай че още веднъж имам опция да вземам участие в предаването, ще желая цялостен реванш и ще изоставя още веднъж заниманието си, с цел да се приготвя оптимално добре “, описа Петър Пенев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР