Петър Найденов - победител в тазгодишното пето издание на фотоконкурса

...
Петър Найденов - победител в тазгодишното пето издание на фотоконкурса
Коментари Харесай

Самостоятелна изложба представя победителят във фотоконкурса „Запази духа на Русе“

Петър Найденов - победител в тазгодишното пето издание на фотоконкурса „ Запази духа на Русе “ открива независима галерия на 3 декември, във фоайето на Доходно здание, от 17 часа. Тя може да бъде посетена до 14 декември.
Челното класиране му обезпечи парична награда и опцията за нова изява. В изложбата той ще покаже 25 фотографии, в това число и участващите в спортната демонстрация. Организатори на фотоконкурса „ Запази духа на Русе “ са Оперативна програма „ Русе арт “- Клуб на дейците на културата и звено „ Туризъм “ в партньорство с Дружеството на публицистите – Русе към Съюза на българските публицисти.
Петър Найденов снима съществено от близо 6 години. Предпочита пейзажната снимка. Снима на драго сърце природата, само че има интерес и към градския пейзаж. Казва, че постоянно се стреми не просто да покаже хубостта на един ландшафт или на града, а да пресъздаде избрана атмосфера и възприятие, като откри своята неповторима позиция. Авторът дава обещание да изненада публиката по време на откриването и с нещо любопитно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР