Петър МосковЕК одобрила да се плаща в рубли, ако декларираш,

...
Петър МосковЕК одобрила да се плаща в рубли, ако декларираш,
Коментари Харесай

Петър Москов: Ако някой защитава принципи, то това е Източна Европа, а не брюкселски комунета с интереси на наркодилъри

Петър Москов

Европейска комисия одобрила да се заплаща в рубли, в случай че декларираш, че договорката е приключена, като си превел евро в банка, а след това тя си превалутира заплащането в каквото си желае и по какъвто курс си желае.
По тази логичност на Европейска комисия - Вие не купувате опиати, в случай че просто превеждате пари в банка и декларирате, че с това за Вас договорката е приключена. После опиатите Ви ги купува банката, което, несъмнено, е напълно друго от това да си ги купите сами.

Изводи:

1. Извън декларациите, няма такова нещо като обща политика на Европейски Съюз за отбрана на общия интерес на съюза.

2. Ако някой пази правила, то това е Източна Европа. Тази, дето непрекъснато е в наказания за нарушаване на идиотските регулации на брюкселските комунета, тъй като не приемала полезностите на западноевропейските социалисти. В тази Източна Европа е вероятното ценностно бъдеще. Останалото са моментни ползи, като при наркодилърите.

3. На тези не им пука за Украйна! Няма позиция на европейската цивилизация против путинската сатрапия. Има една страна с ресурсна взаимозависимост (ЕС) и една с ликвидна (Русия). Решенията водят до взаимно задоволство на потребностите. Защитата на полезностите е в доза за задоволство на обществените мрежи, които развиват морал в рецесия. Котката на Шрьодингер е сменена от котката на Шрьодер.

4. България би трябвало да премине през това, като остане на страната на полезностите. На тези същинските, които ни учат, че агресорът би трябвало да бъде осъден, а страдащият подкрепят. Онова другото, което социалисти /либерали/ зелени назовават полезности, България би трябвало да назова с същинското му име - неистина! Решението за България не е избор сред зависимости. Решението е да стоим зад нашия интерес.

Нашият интерес в две точки е:

1. Да се откъснем от съветската взаимозависимост.

2. Да кажем ясно, че през днешния ден Европейски Съюз е консервативна Полша, а не немските червенгури и с цел да го има, вторите би трябвало да получат клеймото на разрушители на Европа.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР