Петър Хубчев даде своето мнение за двубоя между неговия Берое

...
Петър Хубчев даде своето мнение за двубоя между неговия Берое
Коментари Харесай

Хубчев: Не искам да говоря за съдиите, ще кажа нещо, което не трябва

Петър Хубчев даде своето мнение за дуела сред неговия Берое и Славия от четвъртфиналите на SESAME Купа на България. Заралии изгубиха с 1:2 на стадион „ Славия “, а Хубчев съобщи ясно, че е удовлетворен от качествата на своите футболисти и показаното от тях на стадиона в квартал Овча Купел. Старши треньорът добави, че във физически аспект отборът му изостава, което към този миг е проблем.

„ Аз бих си разрешил да кажа единствено няколко думи за нашия тим. Не постоянно има логичност във футбола. Борихме се до дъно, не мога да бъда неудовлетворен. Изпуснахме огромен късмет. При тези три тима би било чест да бъдем четвъртия полуфиналист “, стартира треньорът на старозагорци.

„ Нашите футболисти не са готови физически, не казусът, че са слаби футболисти или липсва каквото и да е друго, това имам поради. Много постоянно ние треньорите или футболистите се оправдаваме, че напрежението е огромно. Условията за работа са съвършени. Хората, които се занимават с прехвърлянето на собствеността се оправят. Ние би трябвало да реализираме това, което имаме като цел “, показа наставникът.

„ В съблекалнята знаят каква е задачата ми, само че няма да съм аз индивидът, който ще ви я каже. И апелирам не ме карайте да приказвам за съдии, тъй като ще се изпусна и ще кажа нещо, което не би трябвало “, приключи с усмивка Хубчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР