Петър Дънов е дал рецепта, с която светът да се

...
Петър Дънов е дал рецепта, с която светът да се
Коментари Харесай

Учителя Дънов спасява света от COVID-19 със сурово жито

Петър Дънов е дал рецепта, с която светът да се оправи със смъртоносната опасност на китайския ковид в своя сказка още през 1938-а година, разгласи сензационно дългогодишният му откривател доктор Елиезер Астаров. Нещо повече – съгласно Учителя този случай е последната световна злополука преди експлоадирането на Трета международна война.

Ето и думите на създателя на „ Бялото приятелство ”, от които на човек му настръхват косите в подтекста на нещастието с десетките хиляди инфектирани по целия свят: „ Ще пристигна ден, когато Жълтата змия със стоманени крила ще обиколи целия свят. Много хора, доста нации ще погинат, това е птицата, която носи със себе си гибелта. Само земното злато може да я спре. След нейното изгубване на земята ще пристигна кръв, ще пристигна и Третата война, последната… ”

Според доктор Астаров препратката към ковид е ясна – идваща от Китай (жълта) болест от скотски генезис (змия), която се популяризира по света с „ стоманени криле ” – самолети. „ Златото на земята ” пък е житото, както са наясно всички почитатели на Бялото приятелство. Беинса Дуно не един път е препоръчвал за лекуване на белодробни болести заран, обед и вечер да се дъвчат единствено сурови житни зърна.

По-притеснително е, че в пандемията Дънов е видял предсказание за разрушителен боен спор. Самият доктор Елиезер е прочут врач и езотерик, който минава за възпитаник на Петър Димков.

Инфо: лупа.бг

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР