Петър Бакърджиев се е разделил с майката на третото си

...
Петър Бакърджиев се е разделил с майката на третото си
Коментари Харесай

Петър Бакърджиев заряза и новата си жена

Петър Бакърджиев се е разделил с майката на третото си дете, което се роди предишния август. Само няколко месеца по-късно спортният публицист на bTV е зарязал половинката си Кристина Иванова с малко бебе на ръце.

Всъщност Петър и Кристина поставили точка на връзките си още в края на 2022 година, след като и Бакърджиев плака прехрана на бебето, също така върви да го вижда постоянно, макар че за дребната се грижи основно Кристина.

Причината за раздялата на двамата е любовчийския нрав на Бакърджиев, който очевидно не е мъж единствено за една жена, както обичал да споделя и самият той. Неслучайно из коридорите на bTV с право го назовават " Благо Джизъса на bTV ", тъй като продължавал да смъква млади мацки, даже до момента в който жена му гледала детето им.

 undefined

Кристина видяла, че обичаният й си написа по телефона с други дами и му сложила ултиматум – нея и детето или свалки с мацки. В последна сметка раздялата била неизбежна. Спортният публицист предпочел свободата и без доста да му мисли, напуснал половинката си, написа " Уикенд ".

Преди дни плейбоят на bTV навърши 46 години, само че е все по този начин деен в преследването на засукани млади дами. Припомняме, че през 2011-та той даже имаше връзка със своята колежка Виктория Петрова. Двамата изкараха буйна, само че къса случка, като мачото заряза красивата водеща на новините, след което се загаджи с Гергана Гунчева ( " Мис България " 2004) и небрежно се ожени за нея. Родиха им се двама сина – Самуил и Максим, само че бракът им изкара по-малко от 10 години.

Преди две години двамата се разделиха тихомълком, а повода бе, че Бакърджиев се е влюбил в друга жена - атрактивната Кристина.

" Имах болки и загуби, от които лежах затворена и смазана с дни. Тях скрих. Имах подправени усмивки, които показвах на света. И няколко доста същински, които скрих. Приемах назад в живота си предатели, лъжци и лицемери. И още веднъж ги изпращах. Бях не запомнила какво ми сподели вуйчо: " Който те е предал веднъж, отново ще го направи. От теб зависи да няма идващ път ".

 undefined

Любовта не се дава по заслуги. Просто се дава. И се лишава не заради неточност или минус. Просто си отива, тъй като си има път. Свой личен път... ", призна през изминалата година Гергана Гунчева.

Връзката на Бакърджиев с габровката Кристина, която също му роди дете, продължи едвам към година. Кристина има едно дете и от предишна връзка, което отглежда сама.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР