Петър Бакърджиев и Гергана Гунчева вече не живеят под един

...
Петър Бакърджиев и Гергана Гунчева вече не живеят под един
Коментари Харесай

Петър Бакърджиев и Гергана Гунчева се разделиха

Петър Бакърджиев и Гергана Гунчева към този момент не живеят под един покрив и не са семейство, макар че досега никой от двамата не е споделил обществено за смяната в персонален проект.

Журналистът на bTV и "Мис България 2004 ", която е водеща на спортната емисия вести по конкурентната Нова телевизия, към този момент не гледат в една посока и очевидно възприятията им са останали в предишното.

Разривът в фамилните връзки пристигнал още преди година, само че и двамата пазят разлъката си в дълбока загадка, с цел да не наранят синовете си - 8-годишният Самуил и четири години по-малкото му братче Максим, написа "Галерия ".

Близки до двойката издават, че основател на сякаш краткотрайната разлъка била Гергана, а Петър приел много тежко новината. Тя обаче решила, че желае независимост и повече свободно време освен за синовете си, а и за себе си. Напоследък хубавицата качва единствено свои фотоси от пътувания или в нюзрума на Hoвa телевизия с сътрудниците си, а на някои театралничи и със синовете си.

Последните й общи снимки с Петър са от март 2020 година и са от тяхна фамилна отмора в първокласен спа хотел. Оттогава нито тя, нито той са пускали взаимни фрагменти. Техен общ кадър липсва даже от първия образователен ден на огромния им наследник Самуил.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР