Петък 13-и може и да се смята от някои хора

...
Петък 13-и може и да се смята от някои хора
Коментари Харесай

Дженифър Лопес, Да свалиш Уолстрийт и рекордът в бокс офиса

Петък 13-и може и да се счита от някои хора като ден, в който се случват неприятни неща, само че Дженифър Лопес може да опровергае всички тези теории.

Причината е, че точно тогава по кината потегли най-новият ѝ филм - " Да свалиш Уолстрийт ", и регистрира много съществени доходи в бокс офиса. Във кино лентата Джей Ло влиза в ролята на Рамона, стриптизьорка, която с помощта на находчивостта си съумява да измисли страховит метод, с цел да източва банковите сметки на клиентите си.

Разбира се, не е сама в това начинание, а компания ѝ вършат Дестини (Констанс Ву), Мерседес (Кики Палмър) и Анабел (Лили Райнхарт). Вече споделихме, че танците на стълб, които Дженифър Лопес показва, ни скриха шапките, а наподобява, че не сме били единствените.

За първите три дни от премиерата си, " Да свалиш Уолстрийт " е спечелил 33 милиона $ в Съединени американски щати. С това се трансформира в най-хубавото дюбютно показване на филм, в който взе участие Дженифър Лопес. Според Boxe Office Mojo, още 4 милиона влизат в касата от международната премиера, което прави приходите общо 37 милиона $.

„ Да свалиш Уолстрийт “, Дженифър Лопес, Cardi B и какво да чакаме от кино лентата
Какво да чакаме от „ Да свалиш Уолстрийт “ с Дженифър Лопес

Когато стриптизьорките решат да стъпят на Уолстрийт

Очакванията бяха филмът да завоюва не повече от 25 милиона $ в дебютния си уикенд, само че явно концепцията и харизмата на Джей Ло са предиздвикали много повече хора да отидат на кино. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР