Петъчният ден не беше най-добрият за спортни прогнози на Australian

...
Петъчният ден не беше най-добрият за спортни прогнози на Australian
Коментари Харесай

Тенис прогнози за Australian Open: Гришо, Чилич и Шарапова за печеливша комбинация

Петъчният ден не беше най-хубавият за спортни прогнози на Australian Open, откакто се получиха някои изненади, а и неналичието на шанс в някои мачове. Затова нашият тенис гуру, подвизаващ се под псевдонима " Генерала " се надява да се реваншира със идващите си прогнози. Ето ги и тях:
04:00 Григор Димитров - Франсес Тиафо
Франсес Тиафо изненадващо доближи до осминафинлите на Australian Open, като още във 2-ия кръг в профил международния №6 Кевин Андерсън. Американският представител завоюва и епична 5-сетова борба с Андреас Сепи преди два дни, само че пътят му ще спре в конфликта против Димитров. Григор демонстрира сериозен опит в първите няколко мача, пестейки силите си за идващите стадии. Това му коства по един сет в първите два мача, само че по-късно последва безапелационна победа над Фабиано. Сега Тиафо ще сътвори проблеми на българина, само че не задоволително, с цел да го победи.
Прогноза : Победа на Григор Димитров (коефициент 1.40). За мача Димитров - Тиафо 7777.bg предлага повишен коефициент за триумф на Григор (вижте детайлности тук) (18+) .
08:00 часа: Марин Чилич - Роберто Баутиста Агут
Настилката на US Open е обичаната и най-хубава за играта на Марин Чилич, само че кортовете в Мелбърн явно са също по усета му, откакто стигна до осминафиналите в шампионата. Това обаче не стана безпроблемно, откакто Фернандо Вердаско му взе два сета в предишния кръг. Сега пред хърватина има ново тежко тестване в лицето на Агут, който се показва чудесно досега, отстранявайки Анди Мъри още в първия кръг. Това е един от топ мачовете за деня, като можем да чакаме доста оспорван дуел.
Прогноза : Победа за Марин Чили (коефициент 1.78). Допълнителен залог: Над 3.5 сета (1.52)

03:30 Ашли Барти - Мария Шарапова
Представителката на домакините записа 3 следващи победи без да загуби сет, само че не се е изправяла сещу противник от класата на рускинята. Шарапова записа извънреден триумф над Каролине Возняцки и към този момент демонстрира игра, близка до тази, която я направи една от най-хубавите тенисистки в света. Букмейкърите още веднъж подценяват Шарапова, която е лек новобранец в срещата и, макар че няма да е елементарно, успеха в последна сметка би трябвало да е за някогашната другарка на Григор Димитров.
Прогноза : Победа за Мария Шарапова (коефициент 2.07). Допълнителни прогнози: над 21.5 гейма (1.80) и над 2.5 сета (2.33).
Ето и фиша ни от 3 тенис прогнози , които можете да изпровате, с цел да употребявате
бонус 15% добавена облага на Australian Open (18+) на уеб страницата на Националната лотария.
Победа за Григор Димитров (1.40)
Над 3.5 сета на Чилич - Агут (1.52)
Победа на Мария Шарапова (2.07)
Общият коефициент, който се получава сред тези три събития, е 4,40! Можете да се възползвате и от
бонус 100% първи депозит до 100 лв. на 7777.bg (18+).

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР