Пет звезден празничен романс в сърцето на София са подготвили

...
Пет звезден празничен романс в сърцето на София са подготвили
Коментари Харесай

С виртуозно меню ресторант “Кръчмарница” на Витошка посреща дамите и техните половинки за 8-ми март

Пет звезден празничен романс в сърцето на София са подготвили началник готвачите на ресторант “Кръчмарница ” , с същинско угощение за сетивата по случай 8-ми март. В сърцето на най-оживения столичен бул. “Витоша ”, дамите и техните кавалери ще се потопят във приказност от усети с празничното меню, въодушевено от по-добрата половина на човечеството.

 

Осмомартенската вечер ще започва с микс от зелени салати с прошуто “Сан Даниеле ”, акомпанирани от ягоди, круши, ядки и трюфел дресинг. Любителите на класическия усет пък могат да се насладят на салата Бурата с трилогия от домати, авокадо, рукола и шам фъстък.

 

Кулинарното угощение в ресторант “Кръчмарница ” ще продължи с изисканото патешко магре с крем от моркови и джинджифил, поднесено с цитрус салата от фенел и портокалов карамел. За дамите, настроени на средиземноморска вълна, началник готвачите са приготвили вълнуваща опция - филе от лаврак с фарс от скариди и билки, подчертан от хайвер от леща “Белуга ”, с рагу от зеленчуци, сотирана силикорния и сос “Холандез ”.

 

Звездата на вечерта несъмнено е десертът Страчитела с малини, който ще увенчае Деня на дамата със сладка екзотика и предпочитание празникът в никакъв случай да не свършва.

 

Цената на куверта за 8-ми март е извънредните 69.00 лева на човек, издадоха от кухнята на ресторант “Кръчмарница ” като цената включва и чаша ароматно Просеко от енотеката на заведението.

 

Гостите могат да създадат своята резервация за Деня на дамата на телефон: +359 889 30 66 66, както и на място в заведението - гр. София, бул. “Витоша ” 21.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР