Пет сутринта. Рано за мнозина, но предстои пореден натоварен ден.

...
Пет сутринта. Рано за мнозина, но предстои пореден натоварен ден.
Коментари Харесай

Как смарт часовниците помагат в ежедневието ни

Пет сутринта. Рано за мнозина, само че следва следващ претрупан ден. Умният ми часовник ме буди с дискретна вибрираща тревога, с цел да не пречи на останалите. Време е денят да стартира, като предстоят много задания – подготовка, работа, срещи, специфична вечер. И през целия ден смарт часовникът ще остане с мен.

Новото потомство смарт часовници към този момент фактически е способно да бъде част от всекидневието на потребителите и да не работи единствено като фитнес аксесоар. Затова не е изненада, че през последната година има огромен растеж на интереса към тези устройства.

Данни на Counterpoint Research демонстрират, че за третото тримесечие има растеж от 16% на международните доставки на смарт часовници по отношение на година по-рано. Това е второ следващо тримесечие с растеж на интереса към тези устройства. Най-голям растеж през интервала има Samsung, като измежду главните заслуги е новата серия Galaxy Watch4. Те са създадени, с цел да оказват помощ на своя собственик през целия ден.
Здравето постоянно е преди всичко
и Classic имат богата функционалност в разнообразни категории, само че ще се отнася до здравето, то остава една от главните и най-важни задания. След ранното ставане е време за подготовка, Galaxy Watch4 е подготвен да следи достиженията посредством новия 3 в 1 датчик BioActive. Той сплотява три действия в един чип, което смалява площта му, само че усилва неговата точност. Той може да мери пулса, кръвното налягане в действително време, кислорода в кръвта и други

Освен това часовникът може да разпознава активността, която прави потребителя и да сортира автоматизирано подобаващите индикатори, които да следи. На разположение е поддръжка за над 90 извършения, както и алтернатива за трениране дружно с другари, с цел да се споделят с тях резултатите и всички взаимно да се стимулират да не престават да се развиват.

Дори и когато не е деен, притежателят на Galaxy Watch4 или Galaxy Watch4 Classic може да продължи да следи здравословното си положение, като си направи биоелектрически импедансов разбор на телесния състав – % мазнини, вода, мускулна мса, и още. Друго, което е допустимо с новите часовници, е следенето на сърдечния темп и в случай че открие неправда, да предизвести незабавно. Всичко това оказва помощ на човек да следи и и усъвършенства общото си здраве.
Практичността денем
Часовниците Samsung Galaxy Watch4 надграждат предходното потомство с още повече благоприятни условия и с още технологии. Знаете ли, че можете да слушате музика през YouTube Music без да употребявате смарт телефона си? Това, което ви е нужно, е Galaxy Watch4 и безжични слушалки Samsung Galaxy Buds2.

Свързаността сред тези две устройства е толкоз развита, че спортуващият навън несмущаемо може да остави телефона си вкъщи. А приложението на Гугъл Maps е усъвършенствано за часовника и може да дава насоки при бягане, с цел да не изпусне човек маршрута си за тичане или пък дестинацията си. Тези функционалности могат да са изцяло самостоятелни в часовниците от серията Samsung Galaxy Watch4. Има и функционалност да се задействат приложения на телефона от часовника.

Това е допустимо, тъй като устройството употребява операционната система Wear OS Powered by Samsung. Тя е създадена в партньорство с Гугъл и е усъвършенствана особено за Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic. Часовникът употребява най-мощния процесор в гамата на тези устройства до момента – 5nm. Комбинацията от свърх мощен хардуер и супер отимизиран програмен продукт разрешава на часовника да е разполагаем на своя собственик в доста разнообразни обстановки.

Предстои и специфичната вечер. Samsung Galaxy Watch4 още веднъж ще е от изгода. Той поддържа безконтактни заплащания през Гугъл Pay, още веднъж без нужда да се употребява телефонът. Може да се заплаща на всички ПОС терминали, които поддържат безконтактни банкови карти. Така елементарно може да се заплати в магазина за подарък или в ресторанта, без да се постанова да отваряме портфейла си. Но ви съветваме преди този момент да се консултирате с вашата банка дали поддържа тази услуга, защото е нова за българския пазар и навлиза последователно при другите банкови институции.

А когато пристигна краят на деня и е време за сън, умният часовник ще продължи да се грижи за притежателя си. да вземем за пример може да следи и етапите на съня, както и да засича хъркане или проблеми с дишането през нощта. Така той може да помогне за следене на здравословното положение, възстановяване на качеството на съня и даже да даде съвет за възстановяване на почивката.

Устройството има и задоволително мощна батерия, с цел да издържи към 40 часа пълноценно потребление. Така часовникът ще служи на притежателя си без усложнения през целия ден. Еволюцията на тези устройства към този момент ги направи подготвени за динамичното всекидневие на всеки и по тази причина ползата към тях пораства. А в този момент са и по-достъпни.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР