Пет кирки бяха забити в превозните средства на 34-годишен мъж

...
Пет кирки бяха забити в превозните средства на 34-годишен мъж
Коментари Харесай

Кирки в автомобили в Пазарджишко: Собственикът им е бил многократно заплашван

Пет кирки бяха забити в транспортните средства на 34-годишен мъж и на приятелката му. Инцидентът е станал в село Главиница край Пазарджик и е сниман от охранителни камери.

По случая районната прокуратура към този момент е образувала досъдебно произвеждане. Полицията е иззела кирките и се е пробвала да смъкна отпечатъци от тях.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Инцидентът стана към 3:00-3:10 ч. през нощта. Чух мощен звук. Станах да видя какво става през прозореца. Видях по какъв начин един мъж бяга слязох долу и открих пет кири забити в колите “, споделя пострадалият Стоян Иванов.

Това не е първият подобен случай. Стоян споделя, че е получавал закани и е осъдил 60-годишен мъж за това, че преди време е развалил негово имущество. Делото е завършило преди месец с неоправдателна присъда. В същия ден той още веднъж е получил закани от наказания.
Снимка: btvnovinite.bg
Именно поради предходните произшествия мъжът е сложил камерите към къщата си. По неговите думи той няма бизнес връзки с мъжа, който го заплашва. Стоян е притежател на павилион за бързо хранене, в който работи дружно с неговата другарка. Двамата живеят на фамилни начала.

Бизнесът му е безупречен, тъй като индивидът, който го заплашва, е подавал доста сигнали против него и павилионът му е проверяван неведнъж, само че нарушавания не са открити.
Снимка: btvnovinite.bg
Заплахите получил на работното си място. Човекът, който го заплашвал е някогашен служител на реда, който е уволнен, а неговият наследник също работи в системата на Министерство на вътрешните работи, по тази причина Стоян подал искане следствието да не се води от локални чиновници на реда.

Вижте повече във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР