Пет жп гари в Централна и Западна Украйна са били

...
Пет жп гари в Централна и Западна Украйна са били
Коментари Харесай

Специалните пратеници на bTV: Пет жп гари в Централна и Западна Украйна са били поразени


Пет жп гари в Централна и Западна Украйна са били изумени тази заран, оповестяват се за удари по жп инфраструктура в Лвовска област, както и в Житомир. Трябва да отбележим, че това е маршрута, по който би трябвало да премине и българския премие и делегацията на България, за която знаем, че ще пътува от Полша към Киев.

Без да се знае точният маршрут, би трябвало да кажем, че Лвов се намира покрай полската граница, а Житомир се намира на пътя сред полската граница и украинската столица.

Снимка: bTV


Няма информация какъв съответно е маршрутът на българския министър-председател.

От съображения за сигурност от Вашингтон потвърдиха за визитата в Киев едвам след нейния край. Държавният секретар и секретарят по защитата са най-високопоставените американски представители, пристигнали в Украйна от началото на войната. Очаквано те оповестиха новия пакет военна помощ на стойност 700 милиона $.

На тази среща е контрактувано, че посолството на Съединени американски щати в Киев се връща и стартира да действа. Ще има нов дипломат на Съединени американски щати в Киев. Договорени са още военна помощ и образование на украински военни.

Украинските управляващи оповестяват за нови жертви на ракетни офанзиви в Харков и в Донецк. Както и за обновен обстрел против металургичния комбинат " Азовстал " в Мариупол. Пред Би Би Си избягали от пристанищния град описват, че са били държани от съветските сили в центрове, наподобяващи концентрационни лагери.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР