Пет жени обвиниха известния американски комик Луис Си Кей в

...
Пет жени обвиниха известния американски комик Луис Си Кей в
Коментари Харесай

Нови обвинения в сексуален тормоз в Холивуд

Пет дами упрекнаха известния американски комедиант Луис Си Кей в полов тормоз. Както описаха дамите на публицисти на в. „ Ню Йорк Таймс ", комикът вършел в тяхно наличие неприлични дейности. Те споделят, че преди този момент се страхували да обвинят Си Кей, защото се страхували за кариерата си.

Актьорът не разяснява обстановката.

Междувременно плануваната за четвъртък премиера на новия филм с артиста, „ Обичам те, баща " бе анулирана. Си Кей трябваше в петък да се яви на вечерното шоу на CBS, само че продуцентите на програмата се отхвърлиха от тези проекти. 50-годишният Луис Си Кей е един от най-популярните комици в Съединени американски щати.

Актьорът е и основател на полубиографичния серия „ Луи ", в която играе основната роля. За този сериал Си Кей беше номиниран два пъти за премията „ Златен глобус ". Освен това той е шесткратен притежател на премията „ Еми ". Темата за половия тормоз стана извънредно настояща в Съединени американски щати след абсурда към известния американски продуцент Харви Уейнстейн.

Обвинения против него от началото на октомври към този момент са показали към 50 дами, в това число Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу. След това в полов тормоз бе упрекнат и артиста Кевин Спейси, журналиста Марк Халперин, артистът Дъстин Хофман, някогашния американски президент Джордж Буш - Старши.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР