Пет дни след кръвопролитието в Лас Вегас, полицията все още

...
Пет дни след кръвопролитието в Лас Вегас, полицията все още
Коментари Харесай

Полицията в САЩ още не може да разбере мотивите за стрелбата в Лас Вегас

Пет дни след кръвопролитието в Лас Вегас, полицията към момента не може да разбере какво е предизвикало Стивън Падок да убие невъзмутимо толкоз доста хора.
" Все още нямаме явен претекст или причина ", съобщи зам.-шерифът на полицейското ръководство в Лас Вегас Кевин МакМахили добави, че за момента продължава да липсва достоверна информация по случая, осведоми БГНЕС.
Освен това МакМахинли за следващ път опроверга и изказванията на терористичната формация " Ислямска страна ", която беше оповестила, че Падок е умъртвил хората в името на организацията като неин " войник ".
Междувременно телевизия CNN разкри, че килърът е направил 20 морски круиза, преди да открие огън от стаята си на 32-я етаж на хотел Mandalay Bay. Позовавайки се на свои източници медията акцентира, че американецът е посетил Испания, Италия, Гърция, Йордания и ОАЕ, като в съвсем всички случаи той е бил съпровождан от приятелката си Мерилу Дaнли.
CNN прецизират, че не разполагат с информация по отношение на активността на Падък в съответните страни. На борда на всичките кораби, на които е пътешествал, обаче е имало казино. По-рано полицията заяви, че Падок е играл доста на хазарт и е печелел много.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР