Пет дни след като победи изненадващо коравия Вихър(Ветрен ) като

...
Пет дни след като победи изненадващо коравия Вихър(Ветрен ) като
Коментари Харесай

Локо и Брацигово с победи, Братаница затъва

Пет дни откакто победи изненадващо коравия Вихър(Ветрен ) като посетител с 3:0, борещият се за оцеляване ФК Братаница стъпи на погрешно.

В директен дуел от борбата за оцеляване братанчани не съумяха да пречупят в алегоричен домашен мач друга дънна риба – Родопи(Козарско) и след 1:1 на стадиона в Сарая утежниха в допълнение задачата си да не изпаднат.

Родопи пък резервира дистанцията от 5 пункта по отношение на Братаница и е по-близо до избавителния бряг.

Днес има още един значим мач, касаещ изпадащите.

На стадион „ Спартак Арена ” в Калугерово локалния Спартак приема Вихър(Ветрен) и при възможен триумф ще дръпне със 7 точки пред Братаница.

С успеха си над дубъла на Оборище с 4:1 нощес септемврийския Локомотив може да се счита към този момент на 99 %-та за избавен.

В различен съботен мач Брацигово пречупи с 2:1 гостуващия Величково и остава твърдо втори в подреждането на 7 пункта зад водача Чико Бунара, който през днешния ден ще има аудиенция на Тракиец в Главиница.

Във Варвара пък ще играят Балкан и Сарая. Двата отбора имат сметки за споразумяване от предходната пролет, когато „ сараите ” не дадоха О2 на „ варварите ” и ги удариха с 4:0.

В последния мач от днешния 24-ти кръг Чепинец(Велинград) посреща вкъщи Тракия(Пазарджик) в мач главно за авторитет за домакините. Гостите имат по-сериозна мотивация, защото към момента са наоколо до зоната на изпадащите, само че мъчно ще се преборят за точката в квартал „ Кална баня ”.    

„ А ” ОФГ, 24 кръг, резултати

Локомотив      4:1 Оборище II  

В Сарая:

Братаница      1:1 Родопи

Зенит               0:3 сл. Левски

Брацигово      2:1 Величково

Днес от 16 часа:

Спартак - Вихър

Балкан – Сарая

Тракиец  - Чико Бунара

Чепинец  - Тракия

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР