Песните на Ивана са изтрити от официалния канал на ТВ

...
Песните на Ивана са изтрити от официалния канал на ТВ
Коментари Харесай

Уникален скандал! ИЗТРИХА Ивана от Планета! Феновете в шок, какво става с певицата?!

Песните на Ивана са изтрити от формалния канал на ТВ „ Планета “ и компания „ Пайнер “ в YouTube , видя HotArena.

За новината сигнализираха почитатели на певицата, които търсят съответна причина за случилото се.

Емблематичното творчество на една от легендите в жанра изчезна мистериозно, като за в този момент няма пояснение, идващо от една от двете страни. Най-тиражираното съмнение е, че става дума за спор за авторски права.

Ивана и Митко Пайнера не мелят брашно и това е общоизвестна загадка, а ветеранките на компанията като нея, Камелия и Глория от дълго време са изпратени в трета глуха . Песните им не се ротарират задоволително постоянно по ТВ „ Планета “, намират им малко участия против не доста високи възнаграждения. Инвестицията в музикални планове за тях е минимална.

Това бе повода Ками да не преподпише контракта си, а Гло е на много по-различен от останалите певици чалгаджийски „ пакт “, който не й обезпечава кой знае какви прерогативи като реализатор в комапнията.

В края на предходната година Ивана и Глория бяха отсвирени от прословутия концет в зала „ Колодрума “ в Пловдив, където хитовите пайнерки извиваха глас. От страна на управлението към тях към този момент няма даже минимално почитание като основоположнички на здравите основи на чалга промишлеността.

Бивш кадър на компанията – Андреа , разкри, че Митко Пайнера дефинира по благосклонности кои певици ще бъдат избутвани напред и нагоре. Онези, които не попадат включително, се задоволяват с останки или... напущат.

Адекватно следствие от изтритите песни на Ивана щеше да бъде те да намерят място в нов канал, чийто притежател ще бъде единствено тя, само че подобен няма. Хора от компанията  говорят, че напрежението сред брюнетката и шефа й е повишено и е ескалирало в скандал. Подробностите следва да бъдат разкрити занапред.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР