Пещерски полицаи са открили наркотици, незаконно притежавано оръжие и старинни

...
Пещерски полицаи са открили наркотици, незаконно притежавано оръжие и старинни
Коментари Харесай

Във вила в к.к. „Цигов чарк“: Намерени са старинни предмети, дрога и незаконно оръжие

Пещерски служители на реда са разкрили опиати , нелегално притежавано оръжие и старинни предмети във вила, оповестиха от ОДМВР-Пазарджик.

Вчера екипи на полицейското ръководство в Пещера са направили инспекция на вила, намираща се в курортния комплекс „ Цигов чарк “. Тя била населявана от 37-годишен престъпно проявен гражданин на Пазарджик.

Вътре в особено приспособен тайник чиновниците на реда са разкрили нелегално притежавана ловна гладкоцевна пушка 12-ти диаметър , 47 патрона за нея и пневматична пушка , модифицирана за пукотевица с бойни патрони.

Освен това криминалистите са намерили полиетиленов плик с бяло прахообразно вещество и дребна опаковка с таблетки, които са реагирали позитивно на амфетамин . Открит е и плик със зелена суха листна маса от глави и съцветия, които са се оказали марихуана .

В полиетиленов пакет жителят на вилата съхранявал и 16 броя старинни предмети – монети, пафти и бижута, които имали белезите на културно исторически полезности.

Намерените оръжие, муниции, наркотични субстанции и старинни предмети са били конфискувани . Спрямо пазарджиклията са формирани три бързи производства.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР