Пешеходците отново се оказаха най-уязвимата група сред участниците в пътното

...
Пешеходците отново се оказаха най-уязвимата група сред участниците в пътното
Коментари Харесай

Четирима пешеходци пострадаха при произшествия във Варна и региона, между тях – две деца

Пешеходците още веднъж се оказаха най-уязвимата група измежду участниците в пътното придвижване във Варна и района. Това демонстрира информацията от ОД Министерство на вътрешните работи в морския град са произшествията през миналите три дни.

В събота, към 12:00 часа, на пътя от с. Новаково за Варна, лидерът на «Форд» П.П. (36 г.) от Варна, заради придвижване с несъобразена скорост и хлъзгава пътна настилка, губи надзор, занася се и блъска малолетни момче и момиче, които се движат до банкета. Вследствие на случая двамата са получили контузни пострадвания, прегледани са и освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Предният ден, към 18:40 часа, във Варна, на бул. «Осми Приморски полк», лидерът на «Опел» И.С. (72 г.) от Варна, заради придвижване с несъобразена скорост, при нахлуване в десен завой, губи надзор и блъска пешеходец, който пресича. Вследствие на случая мъжът (80 г.) е получил фрактура на крайник и е настанен за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

Пак в петък, към 19:30 часа, във Варна, на кръстовището на бул. «Трети март» и ул. «Блян», лидерът на «Фолксваген» Г.С. (65 г.) от Варна, по време на придвижване, блъска пешеходец, който пресича. Вследствие на случая мъжът (19 г.) е получил травма на крайник, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.

Пешеходците обаче не са единствените потърпевши при пътни произшествия.

В събота, към 16:30 часа, в с. Чернево, лидерът на «Шевролет» Н.Н. (25 г.) от София, заради придвижване с несъобразена скорост, губи надзор и се блъска в електрически дирек. Вследствие на случая мъжът е получил контузни пострадвания, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота.

В петък, към 13:30 часа, в гр. Варна, на кръстовището на бул. «Осми Приморски полк» и ул. «Никола Й. Вапцаров», лидерът на «Пежо» Т.Н. (64 г.) от Добрич, по време на придвижване, при ляв завой, не пропуща и е блъснат от «Опел», който се движи в права посока. Вследствие на случая мъжът получава фрактура на ребро и е освободен за домашно лекуване, а неговата спътница (58 г.) е настанена в МБАЛ «Св. Анна» с фрактура на таз, без заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 bellis (преди 12 секунди) Рейтинг: 166 | Одобрение: 91 Варна е най-благодатния т град за сафари с пешеходци. Напиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР