Песента за Лена мен лично много ме зарадва. Това означава,

...
Песента за Лена мен лично много ме зарадва. Това означава,
Коментари Харесай

Кирил Петков: Песента за Лена много ме зарадва

" Песента за Лена мен персонално доста ме зарадва. Това значи, че обществото работи. Най-големият пестник за Слави беше от българското общество ", съобщи в изявление по  съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков в коментар на абсурда, който породи, откакто сценаристите на шоумена и водач на " ИТН " пуснаха видеоклипа.

Петков не намира, че и при тази ария, и при другата - на неговия народен представител Христо Петров - Ицо Хазарта, има общо, както мнозина означиха.

" Без да влизам в детайлите на песента, едното е продънена дивотия, която пада на всевъзможни равнища, а другото е ария, която няма нищо общо като фасон и долнопробност. Слави очевидно е толкоз озлобял, че с песента си все едно удари жена. В песента на Христо Петров стилът е напълно друг, изкуството е друго и двете неща са несравними ", заключи той в отбрана на Лена Бориславова.

Петков разяснява и третия мандат. " Колкото и мандата да се раздават, хората са едни и същи. Каквато и рулетка да се върти, математиката демонстрира, че държавно управление не може да има без поддръжката на ГЕРБ, Политическа партия и Движение за права и свободи ", счита някогашният министър председател.

По отношение на третия мандат, който следва да бъде даден и се чака решението на президента Румен Радев, Петков удостовери позицията на партията - че вземат участие единствено ГЕРБ не попадат в бъдещата управническа формула.

" Подкрепяме и не участваме, в случай че и ГЕРБ поддържат и не вземат участие ", съобщи Петков.

" В коалиция Вежди Рашидов няма да участваме. Ако пристигна мандатът в Българска социалистическа партия, ще отидем на среща, както те пристигнаха на нашата. Колегите от Демократична България демонстрираха ясно, че имат общи цели с нас, когато гласоподаваха нашата декларация. Всяко едно държавно управление, с цел да мине би трябвало да получи поддръжката на ГЕРБ, Движение за права и свободи или " Възраждане ". Те имат болшинство ", разясни съпредседателят на Политическа партия.

" Следващият парламент би трябвало да има огромна отворена коалиция на хора, които споделят: " Ние сме тук не, с цел да пазим личния си водач, не с цел да има корупционни покупко-продажби, а тъй като целите на България са преди всичко ", сподели още Кирил Петков.

" Спираме да се обясняваме на всевъзможни лъжливи обвинявания, които прокарват като тактика от ГЕРБ всекидневно. На лъжата краката са къси ", заключи той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР