Песента Не те забравям в изпълнение на Дани Илиева и

...
Песента Не те забравям в изпълнение на Дани Илиева и
Коментари Харесай

Дани Илиева и Емин Ал-Джунейд са победителите на Бургас и морето

Песента " Не те не помня " в осъществяване на Дани Илиева и Емин Ал-Джунейд стана спечелилият в тазгодишното издание на националния конкурс " Бургас и морето ". С превъзходното си осъществяване младият дует обра премиите. Освен, че завоюваха първото място, те станаха спечелили и в онлайн гласуването, сграбчиха и наградата за текст на ария. За 16-годишната Дани Илиева от Карлово и 20-годишният Емин Ал-Джунейд това е дебютна ария.

" Нямаме думи, това е голямо самопризнание за нас, голямо благодаря на журито и на цялата аудитория, която ни поддържа от самото начало. Специални благодарности, несъмнено за създателя на песента Краси Трифонов и нашия продуцент Ефтим Чакъров. Без него нямаше тази магия да се случи. Не сме си подготвяли думи, тъй като не сме си мечтали за такава премия ".

С три награди – тази на публиката в залата, на Фондация " Пламен Ставрев " и трета премия на журито, бургазлиите Дишо и Иван допряха сърцата с баладата си " Преди доста луни ".

Второ място в състезанието сграбчи " Звездите в нас " на Владо Димов. Негова е и музиката, аранжиментът е на Светослав Лобошки, а текстът на Емилиана Стоименова.

Веселин Маринов беше посетител звездата на вечерта и подари на публиката близо час със своите песни.

Водещ беше актрисата Здрава Каменова, оповестява БНР.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР