Перспективата за въвеждане на задължителна ваксинация срещу коронавирус в зависи

...
Перспективата за въвеждане на задължителна ваксинация срещу коронавирус в зависи
Коментари Харесай

Обмислят задължителна ваксинация в Санкт Петербург

Перспективата за въвеждане на наложителна имунизация против ковид в зависи от това по какъв начин ще се развие епидемиологичната обстановка. Това сподели кметът на града Александър Беглов, представен от БГНЕС.

" Всичко зависи от това по какъв начин ще се развие обстановката ", сподели той, отговаряйки на подобаващ въпрос в ефира на телевизионния канал " 78 ". Беглов напомни, че до 15 август 65% от държавните чиновници ще би трябвало да бъдат имунизирани.
 Задължителни маски и ръкавици на публични места в Санкт Петербург Задължителни маски и ръкавици на публични места в Санкт Петербург
Жителите на Санкт Петербург ще би трябвало да носят защитни маски и ръкавици на публични места от 12 май, поради ковид. Това съобще...

" Трябва да запазим човешките запаси, които обслужват града и жителите на града. Това са учители, лекари, транспортни служащи, енергетици. Те би трябвало да бъдат наложително имунизирани ", сподели Беглов.

Александър Беглов благодари на ресторантьорите и представителите на огромни търговски центрове, които непринудено се ангажираха да провеждат имунизацията на своите чиновници.

" Срещнахме схващане измежду ресторантьори, чиновници на заведения за публично хранене, представители на огромни търговски центрове. На някои места даже има признаци, че личният състав им е изцяло имунизиран. Това е виновна позиция ", сподели Беглов в ефира на телевизионния канал „ 78 ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР