“Персоналният състав на Министерския съвет се решава от министър-председателя. След

...
“Персоналният състав на Министерския съвет се решава от министър-председателя. След
Коментари Харесай

Деница Сачева: Отровното трио са просто аватари на провалени политици и на бегълци от правосъдието

“Персоналният състав на Министерския съвет се взема решение от министър-председателя. След вота на съмнение и след среща на съдружния съвет, ще бъде решено какво е крайното решение за подадените оставки на министрите от кабинета “. Това съобщи министърът на труда и обществената политика Деница Сачева в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.
" Отровното трио ли са водачите на митинга? Те са просто аватари на провалени политици и на бегълци от правораздаването. Въпросът е дали тези протестиращи желаят правораздаване или желаят с политически акции да бягат от правораздаване ", попита общественият министър Сачева. Според нея протестиращите насочат закани към законно определено държавно управление. „ Тези хора злоупотребяват за персонални цели. Това би трябвало ясно да бъде казано “, счита тя. По думите ѝ е незаконно да се насочат закани от улицата и да се желае улично правораздаване.
„ Има хора, които имат претенции и би трябвало да бъдат чути, само че има и хора, които злоупотребяват с протестиращите. Те би трябвало да се разграничат от тези хора “, прикани общественият министър. Тя съобщи още, че досега не са се чули съответни претенции от протестиращите. „ За младежите можем да създадем доста повече в бъдещето с разнообразни стратегии. До този миг от улицата не сме чули съответни претенции и оферти за смяна. Въпросът е какво следва след подаването на оставките? Изборите са след няколко месеца. Какво трансформира, в случай че изборите са в този момент или след няколко месеца? Страната се тласка към безпорядък. Тук значимото е кое е потребно и кое е отговорно “, съобщи министърът.
Деница Сачева предизвести, че ни чака здравна рецесия през зимата. „ Не знам по какъв начин някой може да реши проблемите на хората. В демокрацията би трябвало да се почитат законите и Конституцията. Смятаме, че работим в поза на хората “, съобщи тя и даде образец – 37 000 души са почнали работа през юли. Тя Сачева разкри, че се чака растеж на безработицата в края на лятото и би трябвало да се намерения за тези хора.
Социалният министър разяснява и случая с майката, малтретирала детето си в Перник. „ Това е тежък случай. Реакцията ни беше светкавична. Детето е изведено, настанено е в приемно семейство. Работи се с бащата и околните, с цел да може детето да се върне в естествена фамилна среда. Би следвало да обърнем и внимание на майката и да ѝ помогнем “, сподели тя. " Родителските спорове са най-тежките, има доста страсти. Упражнявано е психическо принуждение. Реакцията ни бе светкавична, безусловно 20 минути след сигнала – детето към този момент се храни обикновено, играе си ", разкри общественият министър. „ Въпреки травматичните мемоари има връщане обратно “, счита общественият министър. Тя добави, че поддръжката на околните в сходни случаи, е от основно значение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР