Персоналният превозвач на примата, който управлява, луксозния й джип, получавал

...
Персоналният превозвач на примата, който управлява, луксозния й джип, получавал
Коментари Харесай

Лили Иванова си търси шофьор

Персоналният транспортьор на примата, който ръководи, първокласния й джип, получавал 2000 лв. месечно, разкриват хора от близкото обграждане на Лили. Мъжът обаче решил, че това не му е задоволително, и изискал, от естрадната легенда да усили възнаграждението му. Певицата обаче отказала и скоро по-късно уволнила водача си.

Най-приближеният до иконата на българската поп музика е нейният управител и персонален помощник Николай Недеков. 36-годишният юнак провежда най-големите изяви онлайн на изпълнителката на „ Ветрове “, в това число и хитовия й концерт в Народния спектакъл. Същият отхвърли, че Лили е била завързана и обрана измежду бял ден в дома си от незнайни апаши, както се писа преди дни. „ Няма такова нещо! “, безапелационни са осведомените с битието на Лили пред " България през днешния ден ". Лиленце Пиленце употребила 24-часова защита и никой не може да попадне в покоите й, преди да е минал „ цедката “ на гарда, който дежури на входа на кооперацията.
Реклама
Освен това изпълнителката на „ Панаири “ не прави и крачка отвън дома си пешком и постоянно е в компанията на лакея си. „ Излизат нормално в ранния следобяд и се качват незабавно на джипа “, разказват всекидневието на примата нейни комшии. Те настояват, че на първия етаж на кооперацията живеел бразилски посланик, което също допринасяло за строгия режим на достъп до постройката.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР