Персоналът на Boeing все още не е склонен да говори

...
Персоналът на Boeing все още не е склонен да говори
Коментари Харесай

Опасностите от говоренето по време на работа твърде често възпират служителите да изразят притесненията си

Персоналът на Boeing към момента не е податлив да приказва за проблеми с сигурността, даже откакто панел на вратата на един от неговите самолети неотдавна избухна по време на полет и стотици животи са изгубени в две предходни самолетни произшествия, съгласно отчет на специалисти, поръчан от Федералната авиационна администрация на Съединени американски щати.

Докладът, оповестен предишния месец, не разяснява тези съответни произшествия. Но се споделя, че до момента в който Boeing е подхванал стъпки за възстановяване на своята просвета на сигурност, личният състав към момента се колебае да изрази угриженост, тъй като се опасява от възмездие. Отбелязва се, че програмата „ говорете нагоре “ на производителя на самолети, която разрешава на чиновниците да рапортуват поверително за проблеми с сигурността, страда от това, че служащите не имат вяра, че тяхната анонимност ще бъде предпазена.

Недостатъците в програмата за самолети 737 Max на Boeing са големи вреди на компанията. Фаталните произшествия на полет на Lion Air през 2018 година и полет на Eth...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР