Персоналът и гостите на хотелостанаха ужасени, когато мъж влетя с

...
Персоналът и гостите на хотелостанаха ужасени, когато мъж влетя с
Коментари Харесай

Ядосан гост на хотел влетя с колата си във фоайето му и потроши всичко

Персоналът и гостите на хотелостанаха ужасени, когато мъж влетя с колата си през стъклените прозорци и влезе във фоайето на Jinling Purple Mountain Hotel вШанхай, съобщи " The national news ".

Във видео, качено в обществените медии, може да се види бяла кола, която минава през предната част на постройката и по-късно обръща, с цел да разбие друга стъклена стена.

Колата бърза през фоайето, събаряйки орнаменти, и се блъска в пиано, до момента в който личният състав преследва транспортното средство.В последна сметка автомобилът стопира, откакто се блъска в колона в постройката.

Свидетели описаха, че мъжът се е карал с личния състав на хотела за липсващ лаптоппреди да се случи случаят.Shanghai Daily, локална медия, заяви, че случаят е станал в понеделник и че никой не е потърпевш.

Присъстващи посетители и личен състав на хотела крещели на водача да излезе от колата, удряйки я и пробвайки се да строшатпрозорец, с цел да взематключовете.

Чуват се крясъци:„ Ти вманиачен ли си? ", " Какво правиш? "

Не е ясно какъв брой вреди са нанесени на хотела, с изключение на счупено стъкло и счупено пиано.Четиризвездният Jinling Purple Mountain Hotel предлага стаи от към $100-$300 на вечер, съгласно туристическия уебсайтBooking.com.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР