Персонажът на Путин е в центъра на дебатите. Хората се

...
Персонажът на Путин е в центъра на дебатите. Хората се
Коментари Харесай

Ивайло Дичев: Путин успява да овладее нацията и да превърне хората в съучастници в престъпления, очаква ни нова Студена война

" Персонажът на Путин е в центъра на дебатите. Хората се питат дали е вманиачен. Носи се градска легенда, че е сменен. Очевидно е, че това е фашистка идеология, обвързвана с расизъм ". Това съобщи културологът Ивайло Дичев пред. " По-важното е по какъв начин този човек съумява да овладее една такава нация и да трансформира тези хора в съучастници в закононарушения ", допълни той. Според Дичев новите технологии разрешават на режима да упражнява мощен надзор върху популацията. " Както и да приключи тази война, следва нова Студена война. Русия няма да се съгласи да заплаща репарации. Светът няма да приеме Донбас да се причисли към Русия. Трябва да се готвим за нов свят, в който няма да има тази система на сигурност ", сподели още Динчев.

Културологът разяснява и Паметника на Съветската войска в столицата: " Той би трябвало да се реалокира в музей. Това е псевдопаметник. Той е в София. Тук не е паднал един руски боец. Дори има истории, че са носили остатъци на румънски бойци, с цел да има някаква символика. Не е имало война ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР