Пернишкият син с условна присъда. Получи я от съда в

...
Пернишкият син с условна присъда. Получи я от съда в
Коментари Харесай

Пернишкият син с условна присъда

Пернишкият наследник с условна присъда. Получи я от съда в Сливница, пред който се призна за отговорен.

Оказа се, че младежът е бил обвиняем за побой, при който нанесъл междинна телесна щета на различен перничанин. Това станало с бокс. Мъжът има пострадвания. Освен това Васил Михайлов заплашил съгражданина си, че ще го убие.

Всичко това станало на детска площадка, в тъмните часове на деня. Сцената се разиграла през май предходната година.

Пред съда Васил Михайлов признал виновността си. Така получил условна присъда от 20 месеца с четири месеца изпитателен период.

Другите каузи не престават

Срещу Васил Михайлов има още няколко каузи. Най-голяма е в София и по него той е упрекнат за осем разнообразни действия. Освен това се твърди, че е заплашвал и приятелката си. Това пък е последното, за което Михайлов е разследван, а момичето получи защита.

Пернишкият прокурорски наследник има и дело в Бургас. То също е за побой.

Неговата версия

Прокурорският наследник Васил Михайлов отхвърля да е заплашвал гаджето си. Разследващите претърсиха дома му след сигнал за закана за ликвидиране.

Не съм се заканвал, сподели пред bTV прокурорският наследник, който е с голям брой повдигнати обвинявания за побоища, а неотдавна беше освободен под домакински арест с електронна гривна.

Според информацията досега приятелката на Михайлов била заплашвана по телефона с ликвидиране. Все още няма подготвени експертизи от телефонните диалози, с цел да се откри сигурно, че опасността е отправена от младежа.

По случая е формирана кореспонденция, която след отказ на прокурорите от Районна прокуратура-Перник е изпратена в Софийска районна прокуратура с разпореждане на и.ф. основен прокурор на Република България, с което е указано управлението и надзорът по преписката да се извърши от прокурор при Софийската районна прокуратура.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР