Пернишкият милионер Станислав Добрев, известен с прякора си Слави Транспорта,

...
Пернишкият милионер Станислав Добрев, известен с прякора си Слави Транспорта,
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Цвети избяга от милионера Слави Транспорта след 12г брак, стигнало се до масов бой

Пернишкият милионер Станислав Добрев, прочут с прякора си Слави Транспорта, се е разделил с величествен скандал с жена си Цветина след 12 години брак, мълви се настойчиво в миньорския град. След като преди 12 години двамата се ожениха като в приказките с обилна женитба за над 600 000 лв., преди няколко седмици те скъсали зрелищно.
Според осведомени, дамата на Слави Транспорта си хванала ухажор от престъпните среди. Пернишкият хитрец даже ги заловил на шаблон и аха да стане огромен пердах сред неговите охранители и пазвантите на любовника. В последна сметка, Цвети напуснала фамилния дом и сега живее с новата си половинка. Тя разправяла на висок глас, че повода за раздялата й със Станислав Добрев бил порочния му метод на живот. Слави Транспорта в подледно време прекалявал с алкохолните запои, гарнирани с други „ екстри “. Белие нощи пристигнали допълнително на половинката му и тя потърсила разтуха другаде. Казва, че в този момент е щастлива, написа Лупа.
През лятото на 2012 година Слави Транспорта се ожени за софиянката Цвети, която по това време беше студентка в Американския лицей в Правец. Сватбата беше в дома на предприемача в тузарското вилно населено място „ Делта хил ”. Над 200 са били гостите – богаташи, политици и VIP персони, измежду които и близкия му другар и комшия Слави Трифонов. „ Черешката на тортата “ е било персоналното присъединяване на тогавашната кметица Росица Янакиева в церемонията по бракосъчетанието.
Станислав Добрев нашумя за първи път преди години като гадже на фолкзвездата Емануела. Двамата се разделиха с нечовечен скандал.
Само преди дни – в четвъртък вечер, в скъпарския пернишки квартал „ Делта хил “, където живее Станислав Добрев, се е разиграл гневен екшън, писа в това време локален уебсайт. Според обявата, сред охранителите му, които сякаш не се понасяли между тях, избухнала жестока свада. Страстите ескалирали и абсурдът прераснал в всеобщ пердах. При случая имало и потърпевш. Здравият мъж бил откаран в Спешна помощ, а по-късно и разпитан от полицията.
Според източници на медията, историята в действителност е много по-различна. Скандалът, прераснал в всеобщ пердах, въобще не бил сред охранителите на Слави Транспорта, а сред телохранителите на милионера и пазвантите, назначени от новия обичан на жена му. В четвъртък Цвети отишла до общата им къща, с цел да си изнесе някои движимости, останали там, придружавана от 3-има телохранители. Пиян, Слави Транспорта тръгнал да я наскърбява, а защитата й се намесила.
Това отключило екшъна. Настанал нечовечен пердах сред телохранителите, а един от охранителите даже бил ранен в конфликта. За да се замаже обстановката, усложливо била стартирана версията, че телохранителите на Станислав Добрев се скаради между тях, което е неуместно. Слави Транспорта е прочут с положителните си позиции, които има в пернишката полиция, тъй че не му е било изключително мъчно да прикрие панаира.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР