Перник. Столичният инспекторат и Общинският инспекторат в Перник обсъждаха актуални

...
Перник. Столичният инспекторат и Общинският инспекторат в Перник обсъждаха актуални
Коментари Харесай

Столичният инспекторат и Общинският инспекторат в Перник обсъдиха актуални теми, касаещи институциите

Перник. Столичният инспекторат и Общинският инспекторат в Перник обсъждаха настоящи тематики, касаещи институциите и си „ свериха часовника “ по избрани проблеми. Диалогът се организира в Общинската база в Рударци в границите на еднодневен семинар. Това оповестиха от пресцентъра на Община Перник .
Старт на форума дадоха кметът на Община Перник Вяра Церовска и шефът на Столичния инспекторат Веска Георгиева. В нея взеха присъединяване и зам.-кметът Владислав Караилиев и секретарят Радослава Манова.
„ Перник е най-близко разположения град до столицата, което ни прави особена дестинация, а ние си имаме и своите вътрешни проблеми, по тази причина всичко което можем да почерпим като опит от вас ще е извънредно скъпо за Общината “, показа Вяра Церовска и изрече признателност за положителните взаимоотношения
„ Предизвикателствата са огромни и се надявам от тази среща да почерпим опит, с цел да подобрим взаимоотношенията с жителите и равнището на обслужване в Перник “, уточни кметът.
„ Семинарът беше подбуден от доста условия, с цел да бъдат стиковани напъните ни при зимното поддържане на територията, както и с председателството на България на Съвета на Европейски Съюз. Нашите посетители ще посетят разнообразни точки в страната ни “, съобщи Веска Георгиева.
В рамките на семинара беше направена презентация по какъв начин се управлява електронно работата на сметопочистващите и сметосъбиращи компании. Беше разисквано ръководството и контрола на строителните боклуци и работата с организациите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР