Перник. Кметът Вяра Церовска откри сградата на пенсионерския клуб Здравец“.

...
Перник. Кметът Вяра Церовска откри сградата на пенсионерския клуб Здравец“.
Коментари Харесай

Перник: Кметът Вяра Церовска откри ремонтираната сграда на пенсионерския клуб „Здравец“

Перник. Кметът Вяра Церовска откри постройката на пенсионерския клуб „ Здравец “. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . „ Благодарим от сърце на кмета на Община Перник Вяра Церовска, че си извърши обещанието и ни зарадва с нов и съвременен дом “. С тези думи се обърнаха членовете на пенсионерския клуб „ Здравец “ към кмета, която участва на формалното разкриване на постройката.
Възрастните хора не скриха приятните си страсти от новата облага и с неспокойствие споделяха какъв брой са щастливи, че ще се събират в една уютна и хубава конюнктура. На празника в клуба бяха и зам.-кметът Севделина Ковачева и кметът на кв. „ Изток “ Емил Костадинов.
„ Радвам се, че през днешния ден съм измежду вас, благи другари. Надявам се, че ще има още доста хубави мотиви да сме дружно и да успеем в доста други задания, които сме си сложили. Предстои ни благоустрояване на квартала “, уточни кметът Вяра Церовска.
„ Най-голямата ни фантазия е да отворим хоризонти за Перник. Ще го реализираме с построяването на кръгово кръстовище в кв. „ Изток “, ще създадем такова и в кв. „ Димова махала “, както и отбивката на „ Марина бара “, уточни още Церовска. Тя приветства ръководителката на клуба Стаменка Велинова и сподели, че е впечатлена от нейния възторг и сила при реализирането на ремонтните действия.
„ Щастлив съм, че през днешния ден сме събрали толкоз доста хора в новия клуб. Виждате, че това, което сме дали обещание с госпожа Церовска, сме го създали. В момента към този момент работим интензивно по плана за парка, тъй като квартала има потребност от него. Той ще бъде с доста зони за отдих спорт, занимания и отмора “, съобщи Емил Костадинов.
Помещенията в новия клуб са напълно ремонтирани, те са с актуализирани стени и подови настилки, постройката е укрепена, изработен е ремонт и на покрива. В клуба членуват 75 перничани, той се намира на ул. " Младен Стоянов " в кв. " Мошино ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР