Пери, сега знаем, нали не чисти накрая. Всъщност, въпреки твърденията

...
Пери, сега знаем, нали не чисти накрая. Всъщност, въпреки твърденията
Коментари Харесай

МОРИЙН КАЛАХАН: Сега знаем ужасната истина – наследството, в което Матю Пери толкова отчаяно се вкопчваше като плакат за излекуваните пристрастени, беше трагична, безнадеждна лъжа

Пери, в този момент знаем, нали не чисти най-после. Всъщност, макар изказванията за противното в неговите най-продавани записки, той евентуално в никакъв случай не е бил чист. Неговият отчет от аутопсията, оповестен предходната седмица, беше още един потрес: той имаше задоволително кетамин в системата си, с цел да анестезира хирургичен пациент.

Както Алисън Бошоф заяви извънредно в Mail, непосредствен източник на Пери разкри истината: „ Той излъга всички, че е чист. Той в никакъв случай не е бил. Много е тъжно. Знаеш ли, най-голямата неистина, която сподели, евентуално беше за самия него. (На фотографията: последната обява на Пери в Instagram).

Все отново всички му повярвахме и това не се дължи единствено на актьорските му качества. Искахме да му повярваме. Най-голямата продажна точка на Пери беше отводът му да опакова добре историята си, уязвимостта на мекия му стомах.

Той го написа и го повтори още веднъж и още веднъж: гравитацията от зав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР