Пералнята е незаменим уред във всяко домакинство. До такава степен

...
Пералнята е незаменим уред във всяко домакинство. До такава степен
Коментари Харесай

Много домакини дори не предполагат за какво се използват отделенията в чекмеджето на пералнята

Пералнята е незаместим апарат във всяко домакинство. До такава степен сме привикнали с нея, че даже не обръщаме внимание на някои елементи, посочени от производителя.

Оказва се, че доста домакини не знаят защо в действителност служат трите отделения в чекмеджето за перилен препарат.

Външните отделения са номерирани с римски числа (понякога надлежно с буквите A и B), а междинното има икона на снежинка или цвете.
 Триковете за пране в пералня, които ще улеснят живота на всяка стопанка Триковете за пране в пералня, които ще улеснят живота на всяка стопанка
Опитните домакини разчитат на някои трикове за пране в пералнята, които доста улесняват живота им. Тенис топки Много домакини пе...

Римска цифра едно или (A) е сложена върху отделението, предопределено за препарат за предпране или накисване на облеклата.

Тази функционалност на пералнята е ефикасна най-много при унищожаване на упорити петна.
Платът на облеклата се разтяга и набъбва, което улеснява премахването на петното. 

В поделение А може да поставите препарат, предопределен за предпране.

Римска цифра две или (B) - това е отделението за главния препарат.

Най-често използваме единствено него, без значение от определения режими на пране.
Отделението със снежинка или шарка на цветя е предопределено за омекотители, избелващи средства, ароматизатори и други добавки.
 Гел или прахуляк за пране – кое е по-добре да използваме в пералната машина Гел или прахуляк за пране – кое е по-добре да използваме в пералната машина
Различните семейства употребяват за пералнята си или прахуляк за пране, или течен прахуляк. Ето какви са преимуществата и минусите на двет...

Системата в действителност е доста елементарна, даже в случай че извадите чекмеджето за прахуляк по време на пране, нищо няма да се случи, тя ще продължи да се цялостни с вода.

Отделенията са основани по този начин, че в другите режими на пране машината да вземе верния артикул и да не се допусне смесването му с останалите препарати.

Каква е разликата сред режимите на пране?

Има голям брой режими на пране, постоянно производителите ги основават като маркетингов трик, създаващ илюзията за огромен брой режими и функционалности.

Тъй като има дребна разлика сред някои режими, въпреки всичко използваме няколко от тях.
 Триковете, които би трябвало да знае всяка стопанка при пране на маратонките в пералня Триковете, които би трябвало да знае всяка стопанка при пране на маратонките в пералня
Маратонките са практични, комфортни и най-важното стилни обувки. Но те имат един значителен минус - бързо всмукват потта, заради кое...

В взаимозависимост от степента на замърсяване на облеклата, количеството им, типа тъканите и доста други фактори, режимите се разграничават съгласно следните критерии:

Температура на водата

Температурата при другите стратегии е в интервала 30 ° - 90 °.
Например при пране на синтетика се употребява по-ниска температура, с цел да не се съсипят облеклата, а при пране на памук може да се употребява по-висока температура.

Барабанни обороти  

Например, стратегиите с най-високи обороти се употребяват за облекла, които ще се сушат в сушилня, а по-слабите обороти за деликатни тъкани.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР