Пентагонът публикува видео на НЛО, летящо над зона на активен

...
Пентагонът публикува видео на НЛО, летящо над зона на активен
Коментари Харесай

Пентагонът пусна ВИДЕО как НЛО лети над военна зона

Пентагонът разгласява видео на НЛО, летящо над зона на деен спор в Близкия изток през 2022 година, и самото му битие основава „ възможност от неочакван пресечен огън “, съгласно специалист.

Краткият клип на железно изглеждащо кълбо, летящо с бързи темпове, беше показан по време на чуването в сряда пред подкомисията по въоръжените сили на Сената за зараждащи закани и благоприятни условия.

Обектът първо беше забелязан да се движи от горния десен ъгъл на екрана към долния ляв ъгъл. Временно изчезва от полезрението и по-късно за малко се появява още веднъж, написа " Телеграф ".

„ Това в действителност са всички данни, които имаме за това събитие “, сподели доктор Шон Къркпатрик, шеф на Службата за разрешаване на аномалии във всички домейни (AARO). „ Ще бъде на практика невероятно да се разпознава изцяло това единствено въз основа на това видео. “

Кълбото в Близкия изток от 2022 година се смята за „ забранен случай “, сподели Къркпатрик пред законодателите, а фрагментите припомнят на Джеръми Корбел за „ Кълбото на Мосул “, сходно на тип железно кълбо, снимано от американски шпионски аероплан, летящ над Мосул, Ирак, през 2016 година.

Корбел, проверяващ публицист и режисьор на документални филми, който беше единственият граждански, присъстващ на историческото чуване на UAP в Конгреса през май 2022 година, показа изображение на „ Mosul Orb “ от 2016 година с Fox News Digital по време на изявление през февруари.

Проблемът с UAP - неидентифицирани аномални феномени, което е основаната от държавното управление дума за НЛО - в зона на деен спор основава евентуални проблеми, защото бойците не знаят какво е това, сподели Корбел.

Това „ провокира в допълнение равнище на безпокойствие заради вероятността от неочакван пресечен огън “, сподели Корбел пред Fox News, откакто гледа чуването в сряда. „ Потенциалът за неправилна идентификация може да бъде унищожителен и би трябвало да бъде апел за деяние за сигурността на нашите военнослужещи “, добави той.

New declassified UFO video just dropped. Sean Kirkpatrick, head of the Pentagon`s All-domain Anomaly Resolution Office, walks senators through a sighting of a " spherical UAP " in the Middle East from last year
— Dave Brown (@dave_brown24)
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР