Пентагонът не откри доказателства за извънземни, извънземни технологии или тайни

...
Пентагонът не откри доказателства за извънземни, извънземни технологии или тайни
Коментари Харесай

Докладът на Пентагона за НЛО не открива доказателства за извънземни: `Ако САЩ няма да се признаят, другите нации ще го направят,` предупреждава експерт

Пентагонът не откри доказателства за извънземни, извънземни технологии или секрети ръководени от държавното управление стратегии за назад инженерство.

" Обобщените констатации от всички следствия на USG досега не са разкрили даже един случай на UAP, представляващ извънземна технология ", съгласно отчета, който беше оповестен в петък, и „ достоверни чувствителни стратегии за национална сигурност “ бяха „ сбъркани “ с стратегии за НЛО.

„ AARO (Всеобхватна работа за разрешаване на аномалии) няма доказателства за описа за назад инженерство на USG, възложен от интервюираните и е бил в положение да опровергае по-голямата част от изказванията на интервюираните ", се споделя в отчета, макар че " някои изказвания към момента се правят оценка. "

Джеръми Корбел, проверяващ публицист и съществена фигура в битката за бистрота на НЛО, сподели Fox News Digital в извънредно изказване, „ Ако Съединени американски щати няма да се признаят, другите народи ще го създадат. “

„ ЖЕЛ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР