Пенсиониран полицай от Кентъки беше обвинен в изнасилване и содомия,

...
Пенсиониран полицай от Кентъки беше обвинен в изнасилване и содомия,
Коментари Харесай

Бивш полицай от Кентъки е обвинен в изнасилване на 14-годишна, купуване на секс играчка за болно малтретиране

Пенсиониран служител на реда от Кентъки беше упрекнат в обезчестяване и содомия, откакто се твърди, че е правил секс с 14-годишна жертва неведнъж - и даже пазаруване на секс играчка за болните.

69-годишният гражданин на Радклиф Дейвид Рой Лав беше задържан на 4 януари от щатската полиция в Кентъки след следствие на хипотетичния перверзник, заяви локалният вестник News Enterprise.

Съобщава се, че Лав е признала за несъответствуващата връзка по време на изявление без отнемане от независимост, демонстрират записите на арестите.

Злоупотребата е почнала при започване на октомври, когато жертвата е била единствено на 13 години, съгласно документите, получени от вестника.

Бившето ченге сподели, че е получавал и правил орален секс, взел участие е в други полови дейности и даже е закупил секс играчка за приложимост по време на две или повече срещи с жертвата.

В неговата фотография лицето на високата шест фута Лав изглеждаше мощно набито и подуто, до момента в който главата му беше увита в марля и бинтове...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР