Пенсионери от неформалното движение Отрядите на Путин отправиха призив към

...
Пенсионери от неформалното движение Отрядите на Путин отправиха призив към
Коментари Харесай

Бабите от Отрядите на Путин зоват Мъск да се премести в Русия -

Пенсионери от неофициалното придвижване " Отрядите на Путин " насочиха апел към американския милиардер и създател на Tesla и SpaceX Илон Мъск да зареже империалистическа Америка и да пристигна да живее и твори в свободна Русия.

Бабичките и дядовците разпространиха посредством YouTube видеоклип, в който оферират на най-богатия човек на планетата да пристигна в Русия и да изследва космоса с съветските космонавти. Офертата им е, че Русия, за разлика от Америка, е същинска " страна на свободата и опциите ".

Членовете на " Отрядите на Путин " решили да се извърнат към Мъск, тъй като са чули, че в САЩ той " не се оправя добре ", само че в Русия местните експерти щели да му оказват помощ да овладее галактическото пространство.

" Тук ще се покажеш. Ще стигнеш Марс по метода, по който искаш! ", споделят възрастните хора във видеото.

Пенсионерите изброяват и всички преимущества на живота в Русия.

" Ние имаме красива галактическа промишленост, обич, почитание и изцяло друг нрав, няма  нито ритване, нито гонене, както е там в Америка ", изясняват бабите на Мъск.

" Русия те чака, Илон Мъск. И няма да съжаляваш ", категорични са те.

" Отрядите на Путин " е социална организация от Краснодар. На формалната страница на общността във " ВКонтакте " се споделя, че членовете ѝ са " постоянно подготвени да пазят страната от враговете - Съединени американски щати и " петата колона ".

Активистите станаха известни с помощта на редица акции, които се радваха на огромен интерес. Например те изгориха плашило на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп и нахлуха в щаба на Алексей Навални.



Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР