“Пендаровски щял да се среща със забранена в родината ни

...
“Пендаровски щял да се среща със забранена в родината ни
Коментари Харесай

Вашите гласове: Бедний, бедний Македонски, защо не умря при Гредетин…

“Пендаровски щял да се среща със неразрешена в родината ни организация, а нашата лелка предложила да му пази небето. Бедний, бедний, Македонски, за какво не умря при Гредетин…”; “Вадете газените лампи, запътили сме се към началото на 19 век”; “И в този момент в София е тюрма, наподобява на африканска столица. Но там най-малко е топло. Промяната продължава”; “Не може ли да употребяват синергия за осветяване и отопление?”: безкомромисният национален разбор в рубриката ни "Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.
 
Теодора Генчовска: Предложихме да пазим небето над Северна Македония
Педеровски щял да се среща със забренена в родината ни организация, а нашата лелка предложила да му пази небето. Бедний, бедний, Македонски, за какво не умря при Гредетин...
 
Митето
Със софийските гарги ли ще пазите небето?Голям позор берем останалите естествени българи с нашите ръководещи.И избавление не дебне итникъде!
 
без имена
Ще го опазим с ято бели гълъби:)
 
Необичаен
Ще го охраняват с хартиени хвърчила. За да се знае къде се границата на двете Българии.
 
?????
Така и по този начин ще идват испански самолети. Защо не ги пратите те да пазят македонското небе. А нашето го оставете на сътрудниците на президента.
 
Калин
Генчовска, това е основополагаща незначителност (както тя би се изразила), позор.
 
СРАМ и ПОЗОР за БЪЛГАРИЯ!
Аман от персони, конфигурирани във властта, които не стават за нищо! При толкоз дипломати... Боже, пази България!
 
Необичаен
Този гриндер при всяко свое изявление си забива гвоздей в ковчега. Рядък политически самоубиец. Радев, научи "момчето си за пердах ", по кое време и по какъв начин да приказва. Или го прати при Херо да му направи среща с Франклин Рузвелт, в двора на амбасадата. Може да научи нещо потребно.
 
Позицията ни пази българския интерес
А Кирчо, дали би могъл с думи елементарни, малко и ясно да формулира какво схваща той самия под "българския интерес "
 
Не че ги одобрявам
но и Цацаров и Гешев са съсловия над "промяната " и "жълтите павета ". Във всяко едно отношение. Лошото е от през днешния ден се замислих дали пък... но по-добре да си мълча, че... Абе, сещате се.
 
OLD
Добре са го написали и двамата сътрудници по конгрес, от 15:20 и 15:38. Ще ревем по неналичието на предните, колкото и парадоксално да звучи.
 
И регион "Изгрев " в София остава без нощно осветяване
Вече в София в Изгрев скоро в други квартали, села и градове! Честито!
 
Африка
И в този момент в София е тюрма, наподобява на африканска столица.Но там най-малко е топло. Промяната продължава.
 
Хаха
И след това ще кажете, че милиарди били изхарчени от държавното управление за един месец. Вадете газените лампи, запътили сме се към началото на 19 век.
 
Иноваций
Не може ли да употребяват синергия за осветяване и отопление?
 
Читател
Мнозинството българи демонстрираха презрението си към инженерни политически планове като отхвърлиха да гласоподават. Демокрация ще има тогава, когато за ръководещите гласоподават най-малко 51% от всички български жители.
 
Гражданин
Още 10 нови плана да измислят, резултатът ще е същият - нулев. Младостта без опита на старостта, е път за на никое място. Пред лицето на всички ни са делата на младежи, образовани сякаш в влиятелни университети. Инсталирани отпред на страната, те демонстрират непросветеност, която кара всеки срледностатистически българин да се черви от позор! Лексиката, която употребяват е под всякаква рецензия. "Престижните “ им дипломи може да им дават самочувствие, което за жалост, е без покритие.
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР