Пекин ще се противопоставя все по-решително на външните намеси в

...
Пекин ще се противопоставя все по-решително на външните намеси в
Коментари Харесай

Китай предупреди, че ще противодейства решително на външни намеси

Пекин ще се опълчва все по-решително на външните намеси в делата на и Хонконг, а всички опити да се сдържи развиването на страната „ са обречени на неуспех “. Това заяви в сряда новият началник на комисариата на китайското външно министерство в този специфичен административен регион Лиу Гуангюан, съобщи организация Фокус.

„ Всеки опит за интервенция във вътрешните работи на Китай или за ограничение на неговото развиване е жертван на неуспех “, сподели дипломатът на семинар във връзка 100-годишнината от основаването на Китайската комунистическа партия (ККП).
 Срещата на върха на НАТО: опит за възобновяване на западния глобализъм след Тръмп Срещата на върха на НАТО: опит за възобновяване на западния глобализъм след Тръмп
Срещата на върха на НАТО, която се организира в Брюксел на 14 юни, се трансформира в централна част на низ от три огромни срещи на водачите на...

Той означи, че неотдавна признатият закон за противопоставяне на задграничните наказания в КНР „ произтича от незабавната нужда за битка с хегемонизма и политиката на силата “.

„ Не би трябвало да се накърняват достолепието и законните права на китайския народ и историческата наклонност към огромно възобновяване на китайската нация под управлението на ККП не може да бъде спряна “, добави специфичният представител на външното министерство.

На собствен ред началникът на локалната администрация Кари Лам, изказвайки се на същото събитие, акцентира, че приемането на закона за обезпечаване на националната сигурност в Хонконг предишното лято „ дейно възвърне стабилността в обществото, а промяната за възстановяване на изборната система ще подсигурява правилото: „ Патриотите ръководят Хонконг “.

„ Тези две основни начинания показват изцяло непоклатимата решителност на централното държавно управление и ККП да съблюдават правилото „ една страна, две системи “ и ще имат огромен принос в обезпечаването на дълготраен разцвет и непоклатимост на Хонконг “, сподели тя.
 Европейски Съюз е угрижен за доближаването сред Унгария и Китай Европейски Съюз е угрижен за доближаването сред Унгария и Китай
Унгарският министър председател Виктор Орбан от дълго време организира самостоятелна от Европейски Съюз политика по отношение на Китай. Това мощно нервира водачите на Европейски Съюз и НАТО, които...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР