Пежо 308“ и Фолксваген Голф“ се сблъскаха, след като френската

...
Пежо 308“ и Фолксваген Голф“ се сблъскаха, след като френската
Коментари Харесай

Коли се удариха след грешен обратен завой

„ Пежо 308 “ и „ Фолксваген Голф “ се сблъскаха, откакто френската лека кола направи противоположен завой, без да пропусне движещото се зад него немско возило. Инцидентът е станал през вчерашния ден, 20 август, към 16.00 часа на пътя Варна – Добрич, до бензиностанция на входа на Аксаково, осведомят от полицията.

Зад кормилото на „ Пежо ”-то е бил 79-годишен мъж. При предприемане на маневрата за противоположен завой, той отбил вдясно на банкета.

При злополуката е потърпевша 51-годишна пътничка от „ Фолксваген “-а, която е получила травма в региона на гръдния панер.

Лека кола „ БМВ ” се прекатурна край пътя, а случаят стана през вчерашния ден към 13.30 часа на крайезерния път, на към 30 метра след кръстовището за домостроителния цех. Зад кормилото е бил 33-годишен мъж, който се движел с несъобразена скорост. С цел да избегне конфликт с движещ се пред него автомобил, напуснал пътя вдясно и се преобърнал.

Шофьорът на „ бавареца ” е получил фрактура на дясната подбедрица. Настанен е в болница, без заплаха за живота. 65-годишен негов сателит пък е получил травма на главата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР