Пеевски явно иска да изостави Доган, който му е дал

...
Пеевски явно иска да изостави Доган, който му е дал
Коментари Харесай

Аталай: Пеевски иска да изостави Доган, скоро ще се разбере дали ще има разцепление в ПГ

" Пеевски очевидно желае да изостави Доган, който му е дал най -голямото доверие и ти да тръгнеш против този човек, който те е оставил на политическата сцена. В такива случаи двувластието не взема решение проблемите. И двамата съпредседатели на Движение за права и свободи не си приказват, единият непрекъснато е натискан, очевидно нервите не му устоят. Убеден съм, че има доста други сътрудници, които не мислят по този начин, както са дали своят вот оня ден. " Това съобщи пред БНР Рамадан Аталай от Движение за права и свободи.

" Ще забележим след няколко дни какво ще се случи и оттова нататък ще се вземат решения и то такива, каквито целостта на Движение за права и свободи ще би трябвало да се резервира. Ако някои не почитат решенията на нашия почетен ръководител, то може и да се разделим с тях. " - уточни Аталай.

" Пеевски през вчерашния ден не ни беше тематиката, а правилата на ръководство на Движение за права и свободи. Авторитарното ръководство измежду редиците на Движение за права и свободи поражда съпротивителни сили и се вижда това сега. Опитите, които Пеевски се пробва да наложи и това, което прави Доган, те са несъвместими. В политиката без групова игра, независимият метод, може да те докара до излизане от тази политическа групировка, до нищо друго. " - означи той.

" ПГ на Движение за права и свободи сега е на две разграничена, откакто се създадат съответните стъпки в най-близко време ще се види дали писмено ще има същинско разединение в ПГ на Движение за права и свободи. Няма по какъв начин да се разцепи Движение за права и свободи в демократичната част и поемането на отговорност за ръководството на България. " - счита Аталай.

" Ние не сме екзекутори, всеки, който престъпва и потегля срещу главните правила на Движение за права и свободи, за свободите, да не можеш да си изкажеш мнението, да не те позволяват да вървиш в медии да се изкажеш, виждате, че ръководството на партията е еднолично. Когато управляваш като едноличен търговец и се превърнеш в лицемер няма по какъв начин да се случат по-нататък нещата. " - добани той. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР