Пеевски се е развилнял и купува гласове чрез Цайса, Дънката,

...
Пеевски се е развилнял и купува гласове чрез Цайса, Дънката,
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Пеевски се е развилнял и купува гласове чрез Цайса, Дънката, Сандокана, Шарана и Данчо Пръча

Пеевски се е развилнял и купува гласове посредством Цайса, Дънката, Сандокана, Шарана и Данчо Пръча, написа във Фейсбук кандидатът за народен представител от " Продължаваме промяната - Демократична България " Ивайло Мирчев

Министерство на вътрешните работи министърът обяснявал слушам, че се противодейства на пазаруването на гласове. Ще го отчайвам - или някой го подвежда или той умишлено се прави на ударен. Ще оборя министъра с 10 аргумента за какво това не е по този начин и с малко информация:

1. Пеевски се е развилнял и през неговите лейтенанти избор се купува в цяла България, а цените по информация на място доближават 500 лева за глас.

2. Вече са извършени няколко организационни срещи в хотел Маринела на основни фигури за покупката на гласове, отговорници по региони, лихвари, лейтенанти на Пеевски.

3. Главен координатор за страната на Пеевски е лице с прякор Цайса.

4. Във Варна купеният избор из махалите минава главно през остарял познайник (преди осигуряваше избор за ГЕРБ посредством преференциалната рекордьорка Славена) - Дънката. Та Дънката сега работи с Пеевски и там се чакат нови върхове от гласове в секции, които преди гласоподаваха най-вече за ГЕРБ и с преференции за Славена Точева. С поддържаща роля във Варна Чирпанския.

5. Бойко Борисов хвърли в борбата известните си кметове. Причината е, че Пеевски дръпна обичайния избор за ГЕРБ за личната си партия и Борисов изпитва дефицити откъм гласове.

6. В Добрич за търговията с избор към Пеевски дава отговор лице с прякор Сандокана.

7. Във В. Търново за търговията с избор към Пеевски дава отговор лице с прякор Шарана (бивш регионален на ДПС).

8. Във Враца за търговията с избор към Пеевски дава отговор лице с прякор Данчо Пръча (има интернационална известност).

9. В Бургас главният покупател за Пеевски е лице с прякор Широката. Поддържаща роля за региона има Емо Свраката.

10. В Сунгурларе за търговията с избор към Пеевски дава отговор лице с прякор Йоската.
Когато бе назначен Министерство на вътрешните работи министърът му дадохме време да потвърди, че ще се бори с купения избор. Кампанията стартира и индикации за действителна битка с него няма. Всичко си е както досега, включително и около основни назначения в Министерство на вътрешните работи на далечни родственици на Светльо Лазаров, който е непосредствен до Пеевски. Ако министърът си показва, че битката с купения избор става с гл. секретар непосредствен до Пеевски - в неточност е.

Затова в идващите дни започваме да демонстрираме кои са хората, които са бъдат в ролята на проксита на Пеевски при търговията с гласове в цялата страна. Ще пускаме и сигнали до прокуратурата, въпреки практиката да е посочила, че от това изгода няма. А Министерство на вътрешните работи в случай че желае да води действителна борба с тях има две варианти - да ми следи стената за нови имена или просто да се обърне към служителите на реда на място, които чудесно знаят кои са хората в схемите с платен избор.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР