Педриньо е поредното ново попълнение на ЦСКА 1948, които даде

...
Педриньо е поредното ново попълнение на ЦСКА 1948, които даде
Коментари Харесай

Педриньо: Адаптирам се по-бързо, защото има бразилци

Педриньо е следващото ново попълнение на ЦСКА 1948, които даде изявление за клубния уебсайт на " алените ".

Бразилското крило означи попадение в неофицалния си дебют за " армейците " при успеха с 2:1 над Ханза (Росток) в надзорен дуел в Турция.

На прага на българското си предизвикателство 25-годишният някогашен състезател на Волта Редонда е твърдо решен да се потвърди в Европа и има вяра, че през тази година предстоят доста хубави мигове за него и ЦСКА.

" Адаптирам се по-бързо, тъй като има бразилци и ме одобряват добре. Ще не преставам да работя крепко, тъй като предстоят хубави неща. Не намирам доста разлика в равнището. Разликата е, че в България футболът е по-твърд, по-здрав. Много съм благополучен, че дебютирах с гол. Сигурен съм, че това е единствено началото на една доста хубава година и съм сигурен, че ще има още доста попадения. Добре се усещам и съм благополучен, което за мен е най-важното ", сподели бразилецът.

" Има доста неща, които би трябвало да усъвършенствам, най-много физически. Тактически би трябвало да привикна, тъй като е по-различно от Бразилия, само че след подготовката съм сигурен, че физически и тактически ще бъда подготвен. През цялата ми кариера дотук това е моят метод на работа - себераздаване, централизация, с цел да реализирам по-високи цели. Сега работя доста крепко, с цел да оказа помощ на ЦСКА да реализира своите цели ", добави Педриньо.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР