Pearl clutchers, подгответе задъханията си. Лени Кравиц, човек, който вероятно

...
Pearl clutchers, подгответе задъханията си. Лени Кравиц, човек, който вероятно
Коментари Харесай

Лени Кравиц парадира със своята мъжественост в почти неудобно секси ново музикално видео

Pearl clutchers, подгответе задъханията си.

Лени Кравиц, човек, който евентуално може да разчете потребността на стаята от насладата на бягството, пусна нов музикален видеоклип на TV-MA за неговия сингъл “TK421 ”, който е ода на корема, респект към утринната сексапилност и несъмнено не е подобаващ за консумация на работа – в случай че, несъмнено, работата ви не е да пишете за фигури от развлеченията, допускам.

Сюжетът: Докато утринната светлина си пробива път през 15-футовите прозорци на будоара на господин Кравтиз, той се прекатурва в цялостната си гола популярност, с цел да стартира деня си. Не и преди, несъмнено, да поздрави деня, като раздра завесите и даде на дърветата предна панорама на неговата мъжествена форма. (Не е показано: реакцията на градинаря).

Какъв ден е? На кого му пука, евентуално си мисли Кравиц. Денят е секси, тъй като съм тук.

След това видеото ни превежда през утринната му рутина, която включва душ, пропит със слънце, цигара, последвана от положително миене на зъбите (какъв джентълмен) и няколко изцяло облечени бутания в неоправеното му легло.

Единствена забележка: оправените кревати са по-секси.

„ TK421 “ е явно мигане към „ Междузвездни войни “, защото терминът се отнася до „ обозначаване на човешки мъжки имперски щурмовик, който е служил на Ласан, преди да бъде ситуиран на бойната станция на Звездата на гибелта “, съгласно Wookieepedia.

За подтекст той пее в един текст: „ Можеш ли да го почувстваш, мой TK421? Внимавай, скъпа, пробвай 421. Много по-добре с моя TK421.

Умно, като „ Можеш ли да усетиш моя щурмовик? “ би било малко на носа.

Сингълът е от идващия албум на Кравиц „ Blue Electric Light “, който ще излезе на 15 март 2024 година В известие за пресата се загатва, че това е пълнометражен албум. Аз съм единствено пратеникът.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР