Пчелище. Цветан Цветанов присъства на тържество по случай 8 март

...
Пчелище. Цветан Цветанов присъства на тържество по случай 8 март
Коментари Харесай

Велико Търново: Цветан Цветанов присъства на тържество по случай 8 март в село Пчелище

Пчелище. Цветан Цветанов участва на празненство по случай 8 март в село Пчелище. Това оповестиха от пресцентъра на партията . „ Много е радостно, когато видиш в едно читалище да има богат културен живот. Това са места, които съхраняват нашата нематериалност, където хората се събират да честват и да се заредят с позитивни страсти “, това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред близо 250 души по време на празненство във връзка 8 март във великотърновското село Пчелище. Цветанов поздрави дамите по случай техния празник и означи, че дамите заслужават да получават обич и внимание всекидневно. Заедно със зам.-председателя на ГЕРБ в селото бяха кметът на Велико Търново Даниел Панов, националният представител Станислава Стоянова и домакинът - кметът на обитаемото място Гица Лазарова.
Тържеството се организира в локалното читалище „ Просвета – 1904 ”, което бе главно ремонтирано през 2012 година. Сградата, която беше пред срутване, бе избавена с 383 000 лева, отпуснати през 2011 година от държавния бюджет след решение на Междуведомствената комисия за възобновяване и подкрепяне към Министерски съвет, чийто ръководител тогава беше Цветан Цветанов. Година по-късно при откриването на ремонтираната постройка Цветанов пое ангажимент да обезпечи климатици за помещението, които и до ден сегашен работят.
Поздрав към дамите насочи и великотърновският кмет Даниел Панов, който изрази насладата си от обстоятелството, че читалищата в общината са настоящи и са място, което събира доста хора за всевъзможни празници. По-късно Цветанов и Панов подариха цветя на всички присъстващи дами.
Кметът на селото Гица Лазарова се похвали, че обитаемото място, което до 2012 година е нямало читалище, през днешния ден има четири самодейни фолклорни състава.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР