Пазители на Галактиката 3 е следващият филм, в който българската

...
Пазители на Галактиката 3 е следващият филм, в който българската
Коментари Харесай

Мария Бакалова с ключова роля в Пазителите на Галактиката 3

" Пазители на Галактиката " 3 е идващият филм, в който българската актриса Мария Бакалова ще взе участие, видя Plovdiv24.bg . Новината разкри самата тя във фейсбук, а от поста ясно проличава какъв брой е щастлива:

Ето какво написа тя:

Ааааа Честно.... Аз съм най-щастливият, разчувстваният човек на света. Този план беше най-трудният за бранене като загадка и не мога да допускам, че към този момент е действителност! @jamesgunn благодаря ти, че донесе най-невероятното семейство, за което всеки може да мечтае. Ти в действителност си извънреден създател и за мен е голяма чест да работя с теб! Твоята визия, комизъм, гений в действителност са отвън тази Вселена. Нищо чудно, че изследваш всички тези разнообразни места и създания! Не единствено това, само че ти си един от най-невероятните хора, които съм срещала в живота си! Срещата с теб и познанието ти трансформира живота за мен! Обичам те, удивлявам ти се и надълбоко те почитам и ОБИЧАМ ЛЮБОВ ЛЮБОВ ЛЮБОВ ЛЮБОВ ЛЮБОВ всички забъркани в #GOTG и @marvelstudios! Какъв гений, красива група от хора

Уау!

И несъмнено: благодаря на моя необикновен екип, че ми дадоха шанса и опцията да реализира фантазиите си. Все още не е ясно каква роля ще извършва номинираната за Оскар Мария Бакалова, само че се знае, че ще си партнира с Крис Прат, Зоуи Салдана и Вин Дизел.

Според изявления на международни медии ролята ѝ ще е " основна ", само че за момента не са известни повече детайлности.

" Пазители на галактиката " е една от поредиците за киновселената на " Марвел ". Първите два кино лентата бяха повече от сполучливи - с общи доходи над 1,6 милиарда $. Засега сюжетът на третата част се пази в загадка.

" Пазителите на Галактиката 3 " ще излезе по кината през май идната година.

Мария Бакалова съумя да пробие в Холивуд, откакто изигра дъщерята на Саша Барън Коен във кино лентата " Борат 2 ". Ролята ѝ бе доста добре оценена от критиците и Бакалова стана първата българска актриса, получила номинация за Оскар.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР