Пазете се от зодиите, които лесно обръщат палачинката и показват

...
Пазете се от зодиите, които лесно обръщат палачинката и показват
Коментари Харесай

Стават зли и отмъщават жестоко: 3 зодии са най-жестоки

Пазете се от зодиите, които елементарно обръщат палачинката и демонстрират неприятната си страна. Ето кои са те съгласно астролозите:

Овен

Овенът може да бъде доста влюбчив и грижлив. В моменти на гняв е по-добре да не сте му отсреща. Може да мине безусловно през вас. Изкарате ли го от равновесие, не чакайте нищо положително. Проблемът му е, че мъчно резервира самоконтрол. Силните страсти изкарват тъмната му страна нескрито и той е кадърен на свирепост и експанзия.

Близнаци

Тези сладури имат такова миловидно изражение, че мъчно бихте повярвали на какво са способни. Има моменти, когато могат да бъдат доста положителни, само че и такива, в които демонстрират неподозирана свирепост.

Отмъстителни по природа, те мъчно одобряват загубата. Ако решат да търсят отмъщение, никой не може да ги спре. Ще кроят с дни най-жестокото възмездие и ще го осъществят с лекост.

В множеството случаи съжаляват за неприятните си действия и желаят опрощение. Самите те мъчно могат да повярват какво са създали. В идващия миг на спор обаче, още веднъж са в серия.

Лъв

Кралят на зодиака постоянно се изживява като крал и в живота. Когато обиден ползите му, внезапно трансформира държанието си. Може да бъде нечовечен и злопаметен. Хубавото е, че при него това е краткотрайно.

Обикновено тъмната му страна се отключва в сложни моменти, когато има персонални проблеми. Тогава е нужно малко, с цел да избухне. Съжителството с този знак не е елементарно и изисква приемливост и доста взаимни отстъпки. Ако и другият сътрудник е с подобен темперамент, прекомерно евентуално е връзките им да са наситени с спорове, написа iwoman.bg.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР