Пазената в тайна древна Зала на записите, открита в Румъния

...
Пазената в тайна древна Зала на записите, открита в Румъния
Коментари Харесай

Пазената в тайна древна Зала на записите, открита в Румъния

Пазената в загадка антична Зала на записите, открита в Румъния …През 2002 година Пентагонът извършва няколко военни и геодезични Програми, употребявайки спътници.През 2003 година, един от спътниците прави необикновено изобретение – огромна аномална конструкция в планините Бучеджи, Румъния. Италиански масон от високо равнище е първият, който предизвестява строго секретно паранормално звено на румънската разследваща работа за откритието, направено от американския сателит.Приблизително по същото време сходна особеност е открита в Ирак.

 1 - Пазената в загадка антична Зала на записите, открита в Румъния (видео)
В мистериозната конструкция се намира вместилище на „ антична информация “, същински Ноев ковчег от забравени познания и генетика, съхранявани холографски. Тази антична Зала на записите е издигната от висока раса колоси или извънземни хуманоиди.
Румънската Зала на записите взе участие в комплицирана геополитическа битка сред Пентагона, румънското държавно управление и висши масони, които се борят или да пуснат, или да подтиснат информацията скрита в нея.В така наречен Зала на записите има 4 съществени тунела и спомагателни подтунели, които водят до по-дълбоки и по-големи места.В тези тунели се намират големи стаи с огромни маси и каменни столове за хора доста по-високи от актуалния човек. Тези стаи са основани преди 50 000 години и всяка е обвързвана между тях, предпазена от енергиен източник, който задейства всички, когато се задейства един.В така наречен Прожекционна зала се съдържа цялата ни история, която може да бъде възпроизведена образно.

 2 393x600 - Пазената в загадка антична Зала на записите, открита в Румъния (видео)
От всяка страна на стаята се намират пет маси. На някои от тях има разнообразни предмети, които наподобяват механически принадлежности. Много от тях, спускащи се към земята, са бели, полупрозрачни жици, които се събират в правоъгълни кутии от бляскав, сребърен материал. Кутиите са сложени непосредствено на земята. „ Кабелите “ са извънредно гъвкави и леки, а по дължината им циркулират светлинни импулси.При доближаване до някоя от масите се задейства холографска проекция, показваща аспекти от избрана научна област. Триизмерните изображения са съвършени и доста огромни, с височина съвсем два метра и половина.Четете още: Арабската Атлантида се намира под пясъците на пустинятаПроекциите се извършват сами, само че в това време са интерактивни и зависят от индивида, който взаимодейства с масите, като допира повърхностите им.Специален статив е затрупан с филм от мрачен стъклен материал. Филмът е разграничен на няколко огромни квадрата, лимитирани от прави линии, образуващи един тип решетка. Различните холограми се задействат посредством допиране.На една от масите акцентът е „ биология “, а появяващите се изображения са на растения и животни, някои от които изцяло непознати.Друга холограма демонстрира структурата на човешкото тяло. Развива холографски изображения на разнообразни области на тялото, които постоянно се въртят.Други квадрати демонстрират проекции на същества върху разнообразни небесни тела.Чрез по едно и също време допиране на два разнообразни квадрата комплициран теоретичен разбор демонстрира ДНК на две създания и опциите за съгласуемост сред тях.В изявлението, което ще гледате по-долу, Питър Муун, прочут създател на поредицата книги Монтоук, разисква книги за Трансилвания, които стартира да редактира и да разгласява през 2009 г.Той изяснява по какъв начин за първи път, посредством проучванията си за пътешестване във времето, се е присъединил в Проекта Монтоук. Впоследствие, той постоянно пътува до Румъния и съумява да удостовери основни аспекти от историята.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР