Пазаруването в търговските обекти в Гърция от понеделник ще е

...
Пазаруването в търговските обекти в Гърция от понеделник ще е
Коментари Харесай

Пазаруването в Гърция - само по веднъж на ден и с SMS

Пазаруването в комерсиалните обекти в Гърция от понеделник ще е допустимо единствено по един път дневно. Това обаче ще става единствено след предварителна спогодба с търговеца, а клиентът би трябвало авансово да съобщи покупките си, с цел да може да ги вземе, без да влиза в магазина, оповестява гръцкият вестник „ Катимерини”.
Клиентите би трябвало да изпратят и малко известие на номер 13032, в случай че желаят да посетят нехранителен магазин. SMS-ът би трябвало да включва името на купувача и той би трябвало да получи назад известие с удостоверение. Подобно извършване на покупки също е разрешено единствено по един път дневно, като времето е лимитирано в границите на 3 часа.
Подобен е режимът и за отиване до магазин за храна или бензиностанция. Изпраща се SMS на 13033 с код 2 (с добавено име и адрес). Пазаруването и от тези търговски обекти също може да става единствено един път дневно. Има и географско ограничаване - магазинът би трябвало да бъде в границите на една и съща община или на не повече от 2 км от нея. За посещаване при коафьор се употребява същият номер, само че с код 6.
Търговските обекти в Солун, Козани и Ачая обаче ще останат затворени най-малко до 12 април, поради влошената епидемиологична конюнктура в региона.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР