Пазарното търсене на решения за проследяване на закрито непрекъснато се

...
Пазарното търсене на решения за проследяване на закрито непрекъснато се
Коментари Харесай

Обемът на глобалния пазар на средства за локализиране в закрити пространства ще достигне до 19,7 млрд. долара през 2026 г.

Пазарното търсене на решения за следене на закрито непрестанно се усилва с помощта на възходящата цифровизация на веригите за доставки във всички браншове, съобщи Българска телеграфна агенция.

Според изследване на " Markets and Markets " размерът на световния пазар на средства за локализиране в закрити пространства ще нарасне от 7 милиарда щатски $ през 2021 година до 19,7 милиарда $ през 2026 година при междинен годишен ритъм на напредък от 22,9 на 100, оповестиха от профилирания портал за електроника electronics-bulgaria.com.

В закрити пространства IoT (интернет на нещата) методите за локализиране на обекти са главен детайл, посредством който се усъвършенства ръководството на редица приложения, да вземем за пример здравно съоръжение, телекомуникации, индустриално съоръжение и следене на артикули в индустриални и дистрибуторски уреди. Проследяването на обекти в закрити пространства благодарение на IoT икономисва средства, усъвършенства успеваемостта и е идеално решение за приемане на потребна информация в действително време, се показва в обявата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР